Winkel

Home > Merken Mater Low Stool Kruk Design Space Copenhagen voor Mater

Low Stool Kruk Design Space Copenhagen voor Mater

 729,00 869,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Low Stool Kruk Design Space Copenhagen voor Mater

De Low Stool kruk is ontworpen door de Deense architecten duo Space Copenhagen voor Mater. Deze lage kruk wordt nu al beschouwd als een nieuwe Deense Design Klassieker. Met zijn organische en minimalistische stijl is deze barkruk geschikt voor zowel een klassiek als een modern interieur. De materialen en de afwerking zijn van het hoogst denkbare niveau. Er is keuze uit beukenhout of eikenhout in diverse afwerkingen. Het hout is FSC gecertificeerd. De bekleding van de zitting is leder, de kleur is aangepast aan de afwerking van het hout. De Low Stool kruk is 47 cm hoog. Er zijn ook nog twee hogere uitvoeringen, de High Stool Barkruk is 74 cm hoog en de High Stool Counter kruk, die is 69 cm hoog.

Prijsopgave

Uit ervaring weten wij dat krukken zelden per stuk aangeschaft worden, maar meestal per 2 of 3 stuks. Heeft u interesse in meerdere Low Stool krukken, stuur ons een email via info@smukdesign.nl en wij doen u graag een passend voorstel.

Space Copenhagen

Space Copenhagen is in 2005 opgericht door Signe Bindslev Henriksen en Peter Bundgaard Rützou. Ze studeerden beiden aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten. Ze ontwerpen interieurs, meubels, verlichting en dagelijkse gebruiksproducten. Samen streven ze naar het creëren van een elegante, intieme sfeer, puttend uit een mix van organische materialen zoals hout, steen, leer en messing met ingetogen tinten.

Mater

Mater is een Deens design label, opgericht in 2006 door Henrik Marstrand die een sterke visie heeft om tijdloos mooi design te creëren Door de samenwerking met frisse design talenten, produceert Mater exclusieve design meubels en designverlichting. Met werkmethoden die mensen lokaal helpen de ambachtelijke tradities in stand te houden.

Mater volgens CEO and Founder Henrik Marstrand: “Mater means ‘mother’ in Latin. The name is the daily reminder of our small contribution to preventing the challenges ‘mother earth’ faces. Design influences how we as humans live our lives; it shapes values, culture and society. Unfortunately, we are increasingly aware that the choices made during design processes often have environmental consequences. However, as a manufacturer, we have the opportunity to rethink dubious practices and create ethical and sustainable design that minimises adverse social and environmental impacts.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Low Stool Kruk Design Space Copenhagen voor Mater” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.