Winkel

Home > Merken Goods Paperbag Prullenbak Design Jos van der Meulen voor Goods

Paperbag Prullenbak Design Jos van der Meulen voor Goods

 24,00

Beschrijving

Paperbag Prullenbak Design Jos van der Meulen voor Goods

De Paperbag is een prullenbak ontworpen door Jos van der Meulen voor het Nederlandse Design Label Goods. De Paperbag wordt gemaakt van ongebruikte reclameposters. Elke Paperbag ziet er anders uit en het is een verrassing van welke reclameposter de prullenbak is gemaakt. Het is wel mogelijk om bij de bestelling een voorkeur aan te geven voor bepaalde kleuren. Ze worden door Jos van der Meulen in zijn  atelier geproduceerd. Het formaat van de Paperbag is 60 cm hoog x Ø 35 cm doorsnee en wordt opgevouwen aangeleverd en kan volgens bijgevoegde instructies makkelijk zelf worden uitgevouwen tot een stevige prullenbak of wasmand, die bij normaal gebruik jaren mee gaat. Heeft u een vraag over dit product dan horen wij die graag via info@smukdesign.nl.

 

Jos van der Meulen

Jos van der Meulen maakt graag nieuwe dingen maken uit alledaagse voorwerpen. Hij is inmiddels bekend als uitvinder van wonderlijke gebruiksartikelen door nieuwe functies aan afgedankte dingen te geven. De Paperbag is hier een prachtig voorbeeld van. Jos van der Meulen probeert om gewone zaken bijzonder te maken. De gedachte achter veel van zijn producten is dan ook om te werken met wat de omgeving biedt. Daarnaast is het een uitdaging om gebruik maken van de kwaliteit van een materiaal en die inzetten bij de nieuwe toepassing.

Goods

Goods is een Nederlands Designlabel voor liefhebbers van schoonheid van producten en de verhalen die ze tot stand lieten komen. In de collectie zitten producten van bekende Nederlandse ontwerpers zoals Robert Bronwasser, Roderick Vos, Chris Slutter, Rob Brandt, Jos van der Meulen en Marcel Wanders. Goods is gestart als een springplank voor jonge ontwerpers nu uitgegroeid tot een label wat staat voor kwaliteit en betaalbare producten die je graag wil krijgen of wil geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Paperbag Prullenbak Design Jos van der Meulen voor Goods” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.