Winkel

Home > Merken Gejst Svip tafel design C.F. Møller architects voor Gejst

Svip tafel design C.F. Møller architects voor Gejst

 399,00

Beschrijving

Svip tafel design C.F. Møller architects voor Gejst

De Svip bijzettafel is ontworpen door C.F. Moller architectenbureau. De Svip tafel laat zich het best omschrijven als speels, modern en functioneel. Svip heeft een moderne Scandinavische uitstraling en een mooie weerspiegeling van de passie van de ontwerpers voor architectonische kwaliteit. De technische, functionele en esthetische kwaliteiten van het ontwerp komen samen in een sublieme tafel die duidelijk meer te bieden heeft dan er alleen mooi uitzien. Het zwarte onderstel van Svip bestaat uit twee asymmetrisch geplaatste aluminium platen die soepel in elkaar passen om een ​​praktische ruimte te vormen waar het blad op geplaatst kan worden. De tafel kan in enkele seconden worden gemonteerd tot een stabiele constructie. Het zwarte stalen blad wordt geleverd met een lichtgrijze mat in speciaal ontwikkeld rubber. De mat kan bovenop het blad worden gelegd als je hem als dienblad wilt gebruiken. De Svip tafel is 42 cm hoog en heeft een diameter van 60 cm. Svip wordt flat packet verpakt en neemt doordoor minder ruimte in beslag tijdens transport.

 

C.F. Møller architects

C.F. Møller Architects is een van de toonaangevende architecten bureau’s in Scandinavië, met 90 jaar bekroond werk in de Scandinavische regio en wereldwijd. Elke dag creëren ze architecturale kwaliteit op basis van op innovatie, ervaring en Scandinavische waarden. Hun werk kenmerkt zich door duurzame en esthetische oplossingen met blijvende waarde voor opdrachtgevers, consumenten en de samenleving.

Gejst

Gejst is opgericht in 2013 met een passie voor het maken van aantrekkelijk, duurzaam design dat de tand des tijds zal doorstaan. Gejst betekent opwinding en enthousiasme in het Deens. Vanaf het begin was het doel van het bedrijf om traditionele benaderingen van design uit te dagen om een ​​collectie vol gewaagde en speelse producten te maken. Gefocust op functioneel ontwerp en hoogwaardige materialen, neemt Gejst een normaal product, kijkt naar de behoefte waaraan moet worden voldaan en haalt het vervolgens uit om iets spannends te bedenken. Multifunctioneel en doordacht tot in het kleinste detail. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Svip tafel design C.F. Møller architects voor Gejst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.