Winkel

Home > Merken Design House Stockholm Aria tafel Design Dögg Guðmundsdóttir voor Design House Stockholm

Aria tafel Design Dögg Guðmundsdóttir voor Design House Stockholm

 384,00 739,00

Beschrijving

Aria tafel Design Dögg Guðmundsdóttir voor Design House Stockholm

De Aria tafel is ontworpen door Dögg Guðmundsdóttir voor Design House Stockholm. Het is een salontafel waarbij het lijkt dat de poten en het tafelblad gescheiden zijn en alsof het blad zweeft. Deze illusie wordt nog versterkt door de taps toelopende poten die iets boven het omrande bovenoppervlak uitsteken. Nog mooier als je een set van maakt en de lagere tafel iets onder de hogere staat.  De Aria tafels geven karakter aan elke ruimte: elegant en met een lichte uitstraling. Aria is gemaakt van massief eikenhout en afgelakt met Japanse kwaliteitsverf. De tafels zijn verkrijgbaar in twee hoogtes en twee diameters. Je kan kiezen tussen het heldere eiken of de wit eiken versie. 

Formaat en uitvoering Aria tafels

De Aria tafel is verkrijgbaar in 2 formaten, de hoge is 46 cm hoog en heeft een diameter van 60 cm en de lage is 37 cm hoog en heeft een diameter van 50 cm. Beiden zijn verkrijgbaar in een naturel eiken uitvoering of een wit gelakte uitvoering waarbij de houtnerf duidelijk zichtbaar blijft.

Dögg Guðmundsdóttir

Dögg Guðmundsdóttir is een IJslandse ontwerpster die woonachtig is in Kopenhagen. Ze is bijzonder veelzijdig en heeft o.a. lampen, bestek, meubels, tapijten en veel eenmalige artistieke projecten ontworpen. Dögg Guðmundsdóttir komt oorspronkelijk uit Reykjavik en vestigde zich in Kopenhagen.  Als ze niet adviseert of lesgeeft in duurzame innovatie, ontwikkelt ze haar Scandinavische kijk op modernistisch Deens design, met altijd met een vleugje IJslands erfgoed.

Design House Stockholm

Bij Design House Stockholm onderscheiden ze zich door als een uitgever van design in plaats van een conventionele producent. Ze werken op dezelfde manier samen met ontwerpers als uitgeverijen met auteurs werken. In plaats van een ontwerper te selecteren om een ​​specifiek product te maken, worden alle ontwerpers uitgenodigd om hun persoonlijke ideeën in te brengen. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor ontwikkeling en productie. Ze zoeken naar producten die iets nieuws toevoegen aan hun collectie. Producten met persoonlijkheid en karakter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aria tafel Design Dögg Guðmundsdóttir voor Design House Stockholm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.