Winkel

Home > Merken Bent Hansen Inverse Salontafel Design Steffensen en Wurtz voor Bent Hansen

Inverse Salontafel Design Steffensen en Wurtz voor Bent Hansen

 459,00 479,00

Beschrijving

Inverse Salontafel Design Steffensen en Wurtz voor Bent Hansen

De Inverse Salontafel is ontworpen door Thomas Steffensen en Pia Würtz Mogensen voor het Deense label Bent Hansen. Het is een serie van 2 salontafels in twee verschillende hoogtes. een verschil in hoogte, 39 cm hoog of 46 cm hoog. De diameter van het blad is 51 cm. De Inverse salontafels zijn gemaakt van staal en afgewerkt met een zwarte schokbestendige structuur lak. De Inverse salontafel is goed single te gebruiken maar het is nog leuker om een combinatie van de twee hoogtes toe te passen.

Steffensen & Wurtz

Steffensen & Wurtz is een samenwerking tussen de twee ontwerpers Thomas Steffensen en Pia Würtz Mogensen. Met een eerlijke benadering van ontwerp streven zij ernaar om ontwerpen te creëren die een toegevoegde waarde hebben in uw dagelijks leven. Ze houden van uitdagende onze creatieve en methodologische aanpak om producten en meubels te creëren die zinvol zijn en een grote persoonlijkheid bezitten. Een productontwerp moet je nieuwsgierigheid wakker maken en je zelfs laten lachen. 

Bent Hansen

De Inverse Salontafel wordt geproduceerd door Bent Hansen, een familiebedrijf wat is opgericht in 1948. Gestart als stoffeerders bedrijf is het in de jaren uitgegroeid tot meubelbedrijf met eigen productie en ontwerpen. Vandaag de dag nog steeds met dezelfde passie voor vakmanschap en het toepassen van kwalitatieve materialen als toen het werd opgericht. Maar wel met nieuwe invloeden van jonge externe ontwerpers zoals Steffersen & Wurtz, Says Who, Louise Siig Nielsen en Anne Boysen. Op hun productie zijn ze trots, hun deur staat altijd open om te komen kijken hoe ze hun meubelen gemaakt worden.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inverse Salontafel Design Steffensen en Wurtz voor Bent Hansen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.