Winkel

Home > Merken Design House Stockholm Pedestal Table Design Matti Klenell voor Design House Stockholm

Pedestal Table Design Matti Klenell voor Design House Stockholm

 279,00

Beschrijving

Pedestal Table Design Matti Klenell voor Design House Stockholm

De Pedestal table is ontworpen door Matti Klenell voor Design House Stockholm. Het is een bijzettafel waarvan je de hoogte kan aanpassen. De hoogste stand is 67,5 cm. De staander is opgebouwd uit 5 elementen en je bepaald de hoogte door te kiezen hoeveel je er toepast. Ze zijn eenvoudig in elkaar te schroeven, er is geen gereedschap of extra materiaal bij nodig. De Pedestal table staat stevig door de verzwaarde voet, het blad heeft een diameter van 31 cm. De Pedestal bijzettafel is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen massief eiken, naturel gelakt, wit gelakt eiken of zwart gelakt eiken. De Pedestal table was in eerste instantie bedoeld als tafel voor de laptop van Matti Klenell maar hij is uitermate geschikt als bijzettafel voor een boeket of een theekopje.

Levertijd Pedestal Table

De Pedestal table heeft een levertijd van 1 tot 2 weken.

 

Matti Klenell

De ontwerpstijl van Matti Klenell is gemakkelijk herkenbaar aan zijn krachtige expressie, waarbij een decoratieve harmonie wordt gecreëerd door het balanceren van gedurfde volumes. Met zijn ervaring op het gebied van glaskunst is het geen verrassing dat Matti Klenell zich sterk aangetrokken voelt tot kunst en ambachten. Matti Klenell werd geboren in Göteborg in 1972. Hij studeerde in 1999 af met een MFA aan de Universiteit voor Kunsten, Ambachten en Design in Stockholm. 

 

Design House Stockholm

Bij Design House Stockholm onderscheiden ze zich door als een uitgever van design in plaats van een conventionele producent. Ze werken op dezelfde manier samen met ontwerpers als uitgeverijen met auteurs werken. In plaats van een ontwerper te selecteren om een ​​specifiek product te maken, worden alle ontwerpers uitgenodigd om hun persoonlijke ideeën in te brengen. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor ontwikkeling en productie. Ze zoeken naar producten die iets nieuws toevoegen aan hun collectie. Producten met persoonlijkheid en karakter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pedestal Table Design Matti Klenell voor Design House Stockholm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.