Winkel

Home > Merken Architectmade Houten Uil Design Paul Anker Hansen door Architectmade

Houten Uil Design Paul Anker Hansen door Architectmade

 45,00 89,00

Beschrijving

Houten Uil Design Paul Anker Hansen door Architectmade

De Houten Uil is ontworpen door Paul Anker Hansen in 1960. Deze eigenwijze massief eiken houten uil straalt zowel gezag als verbazing en nieuwsgierigheid uit, afhankelijk van de stand van zijn beweegbare hoofd. De Houten Uil lijkt als een echte Uil een scherpe inzicht te hebben. De Houten Uil serie is een bijzondere aanvulling op uw interieur, zeer decoratief op een wandplank of op een dressoir, single of als een gezellig gezin.

Formaten en uitvoeringen

De eiken houten uil is verkrijgbaar in drie formaten, de mini is 8,5 cm hoog, de small is 12 cm hoog en de large is 17 cm hoog en daarnaast is er nog de keuze tussen naturel eiken en het meer donkere smoked eiken.

Paul Anker Hansen

De ontwerpfilosofie van Paul Anker Hansen is gebaseerd op de waardering voor speelsheid in alle stadia van het leven. Hij is van mening dat het “land van de kindertijd is een land voor altijd,” en zijn pure passie voor creativiteit is van toepassing op het ontwerp van alledaagse voorwerpen. de ontwerp carrière van Paul Anker Hansen begon toen hij zijn liefde voor dieren in hout voor zichzelf en zijn familie ging maken. Hij ging ze uiteindelijk verkopen en zo werden zijn ontwerpen van een hobby plotseling een carrière en brachten ze een glimlach op de gezichten van de komende generaties.

Architectmade

De eiken houten uil wordt geproduceerd door Architectmade, hun collectie  is meer dan een verzameling. Het is een filosofie. Ze zoeken in de archieven, tekeningen en musea naar zeldzame designobjecten ontworpen door Deense meester-ontwerpers. En waarom? Omdat passie verder gaat dan vorm en functie. Ze presenteren producten waar je naar blijft kijken en door uitstekend vakmanschap geproduceerd. Ze zijn gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. De Architectmade objecten zijn ontworpen om van te genieten en te delen met toekomstige generaties.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten Uil Design Paul Anker Hansen door Architectmade” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.