Winkel

Home Lampen Burolampen Valovoima Daglichtlamp Design Harri Koskinen voor Innolux

Valovoima Daglichtlamp Design Harri Koskinen voor Innolux

 340,00

Beschrijving

Valovoima Daglichtlamp en Burolamp Design Harri Koskinen voor Innolux

De Valovoima daglichtlamp is ontworpen door Harri Koskinen voor het Finse Innolux. Het is een strak ontworpen daglichtlamp en burolamp. Door de ingebouwde dimmer is het eenvoudig om de lichtsterkte van de daglichtstand te dimmen en de lamp te gebruiken als burolamp. De 58 cm brede kap is draaibaar en kantelbaar om het licht nog beter te spreiden. De hoogte van de lamp is 50 cm en hij is uitgevoerd in wit gelakt aluminium.

Daglichtlamp

De Valovoima daglichtlamp doet precies wat de naam zegt, hij compenseert het gebrek aan daglicht tijdens de donkere winterdagen. Onderzoek heeft uitgewezen dat helder licht therapie uw energie niveau, humeur en alertheid kunnen verhogen. De daglichtlampen in de collectie zijn van het Finse merk Innolux en geven een veilig helder licht van maximaal 10 000 lux  (4000 K) wat wij ervaren als helder wit zomers daglicht.

Daglichttherapie

Onderzoek heeft uitgewezen dat een daglicht therapie of helder licht therapie uw energie niveau, humeur en alertheid kunnen verhogen. Bovendien kan een daglichtlamp bijdragen aan het verminderen van winterdepressies. De onderzoekers van Innolux adviseren om te beginnen met twee uur helder licht therapie per dag voor een periode van twee weken. De lengte van de therapie kan dan af worden gebouwd naar een half uur per dag. En daarna naar 5 dagen per week.  De therapie is het meest efficiënt in de ochtend tussen 6.00 uur en 10.00 uur. Daglicht therapie in de avond wordt niet aanbevolen omdat het kan leiden tot problemen met in slaap vallen, en dus is het niet aanbevolen om de therapie te doen na 18.00 uur. Na een week therapie kunt u zich al zo levendig en energiek gaan voelen als in de zomer.

Harri Koskinen

Harri Koskinen studeerde vormgeving aan de Lahti University of Applied Sciences en de University of Art en Design in Helsinki. In 1998 richtte hij de ontwerpstudio Friends of Industry op. Daar heeft hij veel producten ontworpen voor verschillende labels en bedrijven, van meubels en verlichting  tot kookgerei. Harri Koskinen is bekroond met vele prestigieuze internationale en Finse designprijzen sinds het begin van zijn carrière.

Innolux

Innolux is een Finse verlichting fabrikant en verlichting specialist die opgericht werd in 1993. Ze hebben een eigen productie in Finland waar meer dan 80% van de producten vandaan komt. Door het prachtige design en de hoge kwaliteit zijn de Innolux producten een langdurige bron van welzijn voor uw huis. Naast een bijzondere collectie designverlichting heeft Innolux ook een collectie Bright Light met daarin een aantal daglicht lampen die kunnen bijdragen aan het verminderen van winterdepressies.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Valovoima Daglichtlamp Design Harri Koskinen voor Innolux” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.