Winkel

Home > Merken Woud Rina Rhinaceros Design Steffen Juul voor Woud

Rina Rhinaceros Design Steffen Juul voor Woud

 59,00 129,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Rina Rhinaceros Design Steffen Juul voor Woud

De Rina Rhinaceros ontworpen door Steffen Juul voor Woud is één van de drie uit de serie massief eiken houten dieren. Hiermee bouwt Steffen Juul voort op een oude traditie van Deense architecten en ontwerpers om naast meubelen ook houten sculpturen te ontwerpen. Puur als decoratie. Rina Rhinaceros weerspiegeld de aard van de neushoorns in een eenvoudig en lief sculptuur gemaakt van massief eiken. Het hoofd van de neushoorn kan kantelen hierdoor kunt u de uitdrukking van de neushoorn veranderen. Je kan ze zelfstandig neer zetten of in combinatie. Ze zijn er in 3 maten, medium 20 cm lang en 16 cm hoog, small 14 cm lang en 10 cm hoog of mini 9,5 cm lang en 5 cm hoog. In deze serie van houten decoratieve dieren vindt u ook nog Olifanten en Nijlpaarden om uw collectie compleet te krijgen.

WOUD

WOUD: Op een koude nacht in Januari 2014 besloten  Mia en Torben Koed dat het tijd was voor verandering. Na 30 jaar te hebben gewerkt in productie en sales voor een meubelfabrikant besloten ze dat het tijd was voor een nieuwe professionele uitdaging. Dit was het begin van het Deense label WOUD. Een merk met hoge ambities en hoge kwaliteit geworteld in het Nordic Design. Het uitgangspunt van dit mooie bedrijf is het leveren van perfectie en het delen van de liefde voor eerlijk Design. Het resultaat is een prachtige Collectie.

Steffen Juul

“Het is de aantrekkingskracht van het ontwerp, dat gebruikers aantrekt. De vorm, de functie, de houding en het idee maakt het ontwerp en alles wat overbodig is, is weggesneden. Ik ben gedreven door de aantrekkelijkheid van het ontwerp en de rest van het ontwerpproces. De tijd verandert onze perceptie van de dingen waar we ons mee omringen. En het ontwerpen voor morgen is een dagelijkse inspiratie en een schitterende uitdaging”. – Steffen Juul

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rina Rhinaceros Design Steffen Juul voor Woud” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.