Vibia lamp

Vibia laat zich inspireren door hoe mensen leven, werken en een eigen identiteit creëren. Het ontwerpteam bestaat uit 20 internationale designers. De Vibia Design lampen onderscheiden zich door de verfijnde en vaak verrassende vormgeving. Het in 1987 opgerichte bedrijf is tegenwoordig actief in meer dan 60 landen. In de fabriek in Barcelona wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Afwerking en detaillering van Lamp van Vibia is cruciaal en wordt vaak nog met de hand uitgevoerd. Ze hebben een unieke collectie producten en oplossingen.

Collectie Vibia Design lampen

Vibia heeft een ontwerpteam wat bestaat uit een 20 tal gerenommeerde internationale ontwerpers. Ontwerpen is bij Vibia de kern van de activiteiten. Een Vibia lamp wordt niet in één dag geboren. Het designteam daagt ontwerpers constant uit om de grenzen te verleggen zodat er nieuwe functionele producten ontstaan. Een Vibia lamp is altijd onderscheidend en hun producten zullen je altijd blijven verrassen.

Duurzaamheid van een Vibia Lamp

Bij het nieuwe ontwerp is er zo veel mogelijk rekening mee gehouden dat de Vibia Design Lampen geschikt zijn voor LED lichtbronnen. Hierdoor kan een flinke vermindering van het elektriciteitsgebruik mogelijk worden en dit is weer goed voor het milieu. De juiste LED lichtbronnen worden zonder extra kosten meegeleverd met uw Vibia Design lamp. Dus als u op zoek bent naar een lamp van Vibia dan bent u hier bij Smukdesign aan het juiste adres, wij zijn officieel dealer en kunnen de gehele collectie snel leveren. De levertijd is twee tot zeven werkdagen, afhankelijk van de keuze van de Vibia lamp.

Bekijk hier de volledige collectie van Vibia.