Bubblicious lamp

Verlichting in huis is nodig. Verlichting heeft ten eerste als doel om zicht te creëren wanneer het donker wordt en op de donkere plekken in huis. Maar verlichting is zoveel meer dan het verlichten van ruimtes. Met verlichting is heel goed een bepaalde sfeer of stemming te creëren. Met sfeerverlichting kan een gezellige zithoek ontstaan en met accentverlichting is een ruimte te accentueren. De keuze voor de lamp is zeer belangrijk. De lamp dient niet alleen voor de nodige verlichting, het dient vaak ook als designaccessoire. Dit geld zeker ook voor de bijzondere Bubblicious lamp.

De lamp van Bubblicious valt zeker op

De lamp van Bubblicious is afkomstig van het Nederlandse designlabel Goods. De ontwerper van de lamp, Chris Kabel is zeer gerenommeerd. Veel van zijn ontwerpen zijn zelfs opgenomen in diverse musea. De naam van de lamp, Bubblicious is niet voor niets gekozen. Hierin is de term bubble opgenomen en dit is exact waar het ontwerp op is gebaseerd, namelijk bubblegum. De bubblicious lamp is een hanglamp en bestaat uit een bol, zoals met bubblegum bellen geblazen kan worden. Daarbij is de lamp in de typische kleuren van kauwgom verkrijgbaar, zoals blauw, limoen en rood. Een of meerdere Bubblicious lampen boven een tafel zijn een absolute blikvanger.

Een Bubblicious lamp kopen bij Smukdesign

U kunt de Bubblicious lamp kopen bij Smukdesign. Wij zijn dan wel specialisten in Scandinavische merken en designs, ook de Nederlandse Bubblicious lamp hoort in onze collectie thuis. Voor ons telt het design, waarbij functionaliteit en comfort niet uit het oog zijn verloren. Dit zijn ook de grondbeginselen van Scandinavisch design, mooi om te zien en tegelijkertijd vervult het object zijn noodzakelijke functie. Bent u benieuwd naar de Bubblicious lamp of naar ander lampen in onze collectie? Neemt u dan eens een kijkje in onze webshop.