Winkel

Home > Merken Santa en Cole Kap TMD Tafellamp Design Miguel Mila door Santa Cole

Kap TMD Tafellamp Design Miguel Mila door Santa Cole

 129,00

Beschrijving

Vervangende Kap voor TMD Tafellamp Design Miguel Mila door Santa Cole

Het beftreft hier alleen de vervangende kap voor de TMD Tafellamp ontworpen door Miguel Mila voor Santa en Cole. De TMD is de metalen uitvoering van de TMM Tafellamp één van de meest geprezen ontwerpen van Spanje. De TMD Tafellamp heeft de  ronde metalen voet maar met dezelfde bekroonde eenvoudige hoogte verstelling van de kap door middel van een rubberen ring. Deze kap heeft een diameter van 25 cm en is 15 cm hoog, de kleur van de kap is wit.

 

Santa & Cole is een Spaanse fabrikant van verlichting en buitenmeubelen. Sinds de oprichting in 1985 zijn ze op zoek gegaan naar goed ontworpen producten uit het verleden. En die hebben ze gevonden en geherintroduceerd. Alle ontwerpen en producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Toch zijn ze ook nog verbeterd door onder andere de producten aan te passen voor LED verlichting. Het doel van Santa Cole is niet een hele grote collectie te presenteren maar wel een kwalitatief hoogwaardige collectie  Met daarin producten van zeer gerenommeerde ontwerpers zoals Miguel Mila, Arne Jacobsen en Ilmari Tapiovaara.

 

Miguel Mila

Miguel Mila vertegenwoordigt zoals geen enkele andere persoon Spaanse eigentijds design. Hij behoort tot de Pioniers van de jaren 50 en heeft diverse klassiekers op het gebied van meubilair en lampen ontworpen. Zijn start was niet eenvoudig in een periode waar geen grondstoffen beschikbaar waren, toch heeft hij in die periode zijn beroemde ontwerpen de TMC en de TMM vorm gegeven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kap TMD Tafellamp Design Miguel Mila door Santa Cole” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.