Winkel

Home > Merken Novoform Eiken houten Mus Sparrow design Kristian Jakobsen voor Novoform

Eiken houten Mus Sparrow design Kristian Jakobsen voor Novoform

 29,00 49,00

Beschrijving

Eiken houten Mus Sparrow design Kristian Jakobsen voor Novoform

De Eiken houten Mus Sparrow is ontworpen door Kristian Jakobsen voor het Deense Novoform. Mama Sparrow , Papa Sparrow en Baby Sparrow vormen graag een hecht gezin en ze zorgen graag goed voor elkaar. Maar ook individueel doen ze het goed op een wandplank of een dressoir en zelfs in de keuken zijn ze op hun plek. Deze massief eiken houten mus Sparrow wordt met de hand gemaakt door bekwame houtbewerkers, met een groot oog voor detail. De Sparrows zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen:  Papa Sparrow is de grootste van de drie 100 x 93 x 115 mm, Mama Sparrow is 80 x 73 x 90 mm, Baby Sparrow is 60 x 55 x 68 mm en Mini Sparrow is de kleinste 50 x 48 x 58 mm. De Eiken houten mussen Sparrow is verkrijgbaar in drie kleuren, natuurlijk eiken, donker gebeitst eiken en zwart gebeitst eiken.

Levertijd

De Eiken houten mussen zijn een voorraad product, je kunt ze binnen  2 werkdagen in huis hebben.

Kristian Jakobsen

Kristian Jakobsen heeft een aantal jaren in de ontwerpindustrie in zowel de detailhandel als de groothandel gewerkt tot eind 2013. Toen koos hij een ander pad en werd ontwerper en lanceerde hij zijn eerste product: de CandleCan-kandelaars. Dit leidde tot een enorme uitbarsting van inspiratie, die Kristian ertoe aanzette om in augustus 2014 de eerste volledige collectie eigen ontwerpen voor Novoform te lanceren. Kristian haalt zijn inspiratie uit de prachtige natuurlijke omgeving rondom zijn huis in Silkeborg en uit verre herinneringen aan kinderreizen in Scandinavië.

Novoform

Novoform is een Deens designbedrijf, opgericht door Kristian Jakobsen. Het is gebouwd op de solide basis van Scandinavische ontwerptradities, gekenmerkt door een ontwerpstijl met de nadruk op natuurlijke materialen en zachte kleuren. Ze creëren hun ontwerpen met inspiratie uit het dagelijks leven, geweldige mensen aangevuld met de schoonheid van de natuur. Ze streven ernaar om de zaken eenvoudig te houden en gewenste producten te ontwikkelen die het waard zijn om lang te bewaren en te koesteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eiken houten Mus Sparrow design Kristian Jakobsen voor Novoform” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.