Winkel

Home > Merken Northern Drift Kandelaar Design Nestor Campos voor Northern

Drift Kandelaar Design Nestor Campos voor Northern

 39,00

Uitverkocht

Categorie: Tag:

Beschrijving

Drift Kandelaar Design Nestor Campos voor Northern

Helaas is de Drift kandelaar door Northern uit collectie genomen en niet meer leverbaar.

De naam verteld al waar hij zijn inspiratie vandaan heeft, het bevroren drijvend ijs in de Arctische Zee. Te gebruiken als set van vier of als vier individuele kandelaars. Eén van de hoeken van de kandelaars is naar boven verbogen zodat je ze gemakkelijk kan optillen. De Drift Kandelaar is gemaakt van zijde mat grijs staal, met een stalen pen om de kaars op te zetten. Het formaat van de set is 18 cm x 18 cm, de vier kandelaren verschillen onderling van formaat omdat ijsschotsen ook nooit gelijk zijn. De Drift Kandelaar is geschikt voor verschillende formaten kaarsen.De Drift kandelaar is ontworpen door Nestor Campos voor Northern.

Northern

Northern is de nieuwe bedrijfsnaam van Northern Lighting, hun succes op de verlichtingsmarkt is zo groot dat ze besloten hebben om ook meubels toe te voegen aan de collectie. En omdat de naam dan de lading niet meer dekt gaan ze verder onder de naam Northern. Northern Lighting  werd opgericht in Oslo in 2005, hun ontwerpen zijn van Scandinavische eenvoud en worden beïnvloed door het steeds veranderende karakter van het Noorder Licht. Of het nu hanglampen, staande lampen, wandlampen, tafellampen, kandelaars met kaarsen of theelichtjes zijn, elk van hun producten verbetert de kwaliteit van het licht in huis. Daar is nu een frisse collectie meubels aan toegevoegd.

Nestor Campos

Nestor Campos is een Spaanse ontwerper, geboren in Granada, Andalusië. Na zijn studies in Italie, Duitsland en Zweden. Na enkele jaren werkzaam te zijn voor verschillende architectenbureaus voltooide Nestor Campos een postdoctorale graad in industrieel ontwerp aan de Universiteit van Lund. Het werk van Campos is geïnspireerd door een breed scala van culturele tradities en de verschillende landschappen die te vinden zijn in de landen waar hij heeft gewoond. Zijn motto is: “We are born to dream, to create, to rebel, to be free. Do not lose your ability of wonder about simple things in life, and follow your heart. Go where your curiosity can take you, feel the Momentum, be driven by passion, honesty and intuition. Always challenge yourself to do something new, explore, and keep the awareness of the beginner”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Drift Kandelaar Design Nestor Campos voor Northern” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.