Winkel

Home > Merken Goods Wim Bijzettafel Design Robert Bronwasser voor Goods

Wim Bijzettafel Design Robert Bronwasser voor Goods

 219,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

WIM bijzettafel Design Robert Bronwasser voor Goods

De WIM bijzettafel is ontworpen door Robert Bronwasser voor Goods. Het is een handige bijzettafel waar je tijdschriften en kranten in kan opbergen. Robert heeft de tafel ontworpen en vernoemd naar zijn vader Wim.  Hij heeft de inspiratie gehaald uit het beeld dat zijn vader graag de dag begint met een kop koffie en het lezen van een krant of tijdschrift vanuit zijn leesstoel met daarnaast tijdschriften en kranten op de vloer. Dat moest beter kunnen en zo is de lectuurtafel WIM ontstaan met een handvat om de lichte bijzettafel eenvoudig op te pakken en te verplaatsen.

Productie, materiaal en formaat

De Wim bijzettafel is van aluminium en wordt in Nederland geproduceerd. Het formaat is 30 cm breed, 30 cm diep en de hoogte is 35 cm en hij is verkrijgbaar in vijf kleuren.

Robert Bronwasser

Ontwerpen is mijn passie. Dat is wat ik al vanaf heel jonge leeftijd doe, en na al die jaren geniet ik er nog elke dag van. Er is iets verslavends aan het beginnen met een blanco vel papier en toewerken naar een ontwerp waarin alles op de juiste plek valt; na een lang ontwerpproces is het een ongelooflijke kick om een ​​product dat je zelf hebt ontworpen in je handen te houden. Wat nog beter is, is dat je ontwerpen door mensen worden gebruikt – thuis, buitenshuis of op het werk. Mijn motto ‘genieten van alledaags design’ gaat over genieten van alledaagse producten omdat ze goed ontworpen zijn. Ik ontwerp producten voor gebruik in het dagelijks leven, niet voor tentoonstelling in een museum. Mijn ontwerpen zijn kenmerkende uitdrukkingen in een duidelijke en originele vormtaal die functie communiceert zonder unieke kwaliteiten op te offeren. Het resultaat is een product dat jaren meegaat, omdat alle aspecten van het gebruik, het materiaal en de vervaardiging zorgvuldig zijn overwogen. Ik ontwerp handige producten met een persoonlijke twist. Producten die een glimlach op de gezichten van mensen kunnen toveren.

Goods

Goods is een Nederlands Designlabel voor liefhebbers van schoonheid van producten en de verhalen die ze tot stand lieten komen. In de collectie zitten producten van bekende Nederlandse ontwerpers zoals Robert Bronwasser, Roderick Vos, Peter van de Water, Rob Brandt, Tom Haas en Marcel Wanders. Gestart als een springplank voor jonge ontwerpers is Goods uitgegroeid tot een label wat staat voor kwaliteit en betaalbare design producten die je graag wil krijgen of kado wil geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wim Bijzettafel Design Robert Bronwasser voor Goods” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.