Winkel

Home > Merken Goods Frame Fotolijst Design Willem Noyons voor Goods

Frame Fotolijst Design Willem Noyons voor Goods

 21,00

Uitverkocht

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Frame Fotolijst Design Willem Noyons voor Goods

De Frame fotolijst is ontworpen door Willem Noyons voor het Nederlandse Design Label Goods. Het is een fotolijst waarbij alle aandacht naar de foto gaat en niet naar de lijst. De foto wordt door middel van een rubberen ring tussen twee glasplaten geklemd. Bij de lijst zit nog een beukenhouten voetje waar je dan de lijst met foto of andere afbeeling in kan plaatsen, dit kan zowel staand als liggend. De Frame is een milieuvriendelijke fotolijst door het gebruik van eerlijke materialen als glas, rubber en beukenhout. Het formaat is 14 x 19 cm.

Willem Noyons

Willem Noyons is een Nederlandse beeldend kunstenaar en ontwerper. Veel van Noyons’ ontwerpen zijn tijdloze producten die nog altijd populariteit genieten, zoals bijvoorbeeld de Dubbelvaas of de Pure karaf set. Maar ook andere producten van Noyons krijgen veel aandacht. Zo ontwierp hij voor het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima een vaasje en ook ter gelegenheid van de geboorte van hun dochter Alexia kwam er een vaasje van Noyons’ hand. In 2013, voor de troonswisseling, ontwierp hij wederom een speciaal vaasje voor deze koninklijke gelegenheid. Noyons is een veelzijdig ontwerper en is expert op het gebied van glasontwerp en productie.

Goods

Goods is een Nederlands Designlabel voor liefhebbers van schoonheid van producten en de verhalen die ze tot stand lieten komen. In de collectie zitten producten van bekende Nederlandse ontwerpers zoals Robert Bronwasser, Roderick Vos, Chris Slutter, Rob Brandt, Willem Noyons, Tom Haas en Marcel Wanders. Goods is gestart als een springplank voor jonge ontwerpers nu uitgegroeid tot een label wat staat voor kwaliteit en betaalbare producten die je graag wil krijgen of wil geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Frame Fotolijst Design Willem Noyons voor Goods” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.