Winkel

Home > Merken Gejst Reech trap design C.F. Moller Architecs voor Gejst

Reech trap design C.F. Moller Architecs voor Gejst

 299,00

Beschrijving

Reech trap design C.F. Moller Architecs voor Gejst

De Reech trap is ontworpen door C.F. Moller Architecs voor het Deense Gejst. Het is een mooie uitvoering van een keukentrap. De trapladder Reech is praktisch, zowel qua functie als design, en is gemaakt om het dagelijks leven gemakkelijker en mooier te maken.  De Reech trap is ideaal om je te helpen de bovenste planken in de keuken te bereiken, maar hij zal ook prachtig staan ​​in de slaapkamer, in een hoek van de woonkamer met een plant erop. Het ontwerp van Reech is tot in het kleinste detail doordacht, wat blijkt uit de innovatieve verbindingen en oplossingen die deel uitmaken van de trap. Een kleine, bijna onzichtbare magneet houdt de bovenste trede op zijn plaats wanneer de Reech is ingeklapt en niet in gebruik is.  Hij wordt geleverd met een praktische beugel waarmee je hem aan de muur of in een kast kunt hangen. Op die manier kan hij uit het zicht worden weggestopt wanneer hij niet in gebruik is, zonder vloerruimte in beslag te nemen. De muurbeugel is verborgen achter de bovenste trede, wat de illusie wekt dat Reech in de lucht zweeft, op magische wijze tegen de muur gehouden.

C.F. Møller architects

C.F. Møller Architects is een van de toonaangevende architecten bureau’s in Scandinavië, met 90 jaar bekroond werk in de Scandinavische regio en wereldwijd. Elke dag creëren ze architecturale kwaliteit op basis van op innovatie, ervaring en Scandinavische waarden. Hun werk kenmerkt zich door duurzame en esthetische oplossingen met blijvende waarde voor opdrachtgevers, consumenten en de samenleving.

Gejst

Gejst is opgericht in 2013 met een passie voor het maken van aantrekkelijk, duurzaam design dat de tand des tijds zal doorstaan. Gejst betekent opwinding en enthousiasme in het Deens. Vanaf het begin was het doel van het bedrijf om traditionele benaderingen van design uit te dagen om een ​​collectie vol gewaagde en speelse producten te maken. Gefocust op functioneel ontwerp en hoogwaardige materialen, neemt Gejst een normaal product, kijkt naar de behoefte waaraan moet worden voldaan en haalt het vervolgens uit om iets spannends te bedenken. Multifunctioneel en doordacht tot in het kleinste detail. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reech trap design C.F. Moller Architecs voor Gejst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.