Winkel

Home > Merken Bent Hansen Up the Wall Wandplank Design Bent Hansen Studio

Up the Wall Wandplank Design Bent Hansen Studio

 299,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Up the Wall Wandplank Design Bent Hansen Studio

De Up the Wall wandplanken zijn ontworpen door de Design Studio van Bent Hansen. Het is een prachtig minimalistisch plankensysteem waarmee je zelf je eigen ontwerp op de muur kan creëren door de planken op verschillende manieren te combineren. Een set planken bestaat uit een korte en een lange plank die samen een asymmetrisch kruis vormen. Stel naar wens met meer sets planken samen en creëer zo uw eigen unieke plankensysteem wat is aangepast aan uw behoeften. De eenvoud van het ontwerp van de Up the Wall wandplanken maakt het mogelijk om een schitterend lijnenspel op je wand te maken wat ook al mooi is zonder dat je er iets in zet.

Materiaal en afmetingen

De Up the Wall Wandplanken zijn vervaardigd uit High Presure Laminate, een sterk en krasbestendig materiaal wat een zwarte kern heeft, de buiten zijden van de planken zijn zwart of wit. De diepte van de planken is 30 cm inclusief de ophangconstructie. De afmetingen van de planken zijn 60 cm en 74 cm lang. In de planken zit een inkeping waardoor ze precies in elkaar passen. Het draagvermogen van de Wandplanken is 5 kg. De levertijd van de Up the Wall wandplanken is 1-2 weken.

Bent Hansen

De Up the Wall wandplanken worden geproduceerd door Bent Hansen, een familiebedrijf wat is opgericht in 1948. Gestart als stoffeerders bedrijf is het in de jaren uitgegroeid tot meubelbedrijf met eigen productie en ontwerpen. Vandaag de dag nog steeds met dezelfde passie voor vakmanschap en het toepassen van kwalitatieve materialen als toen het werd opgericht. Maar wel met nieuwe invloeden van jonge externe ontwerpers zoals Steffersen & Wurtz, Says Who, Louise Siig Nielsen en Anne Boysen. Op hun productie zijn ze trots, hun deur staat altijd open om te komen kijken hoe ze hun meubelen gemaakt worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Up the Wall Wandplank Design Bent Hansen Studio” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.