Watt a lamp verlichting

De Deense fabrikant Watt a Lamp is geboren uit een fascinatie voor licht en een gepassioneerde toewijding aan de technologie, design en kwaliteit. Watt a Lamp is trots op haar eerste collectie, mede gecreëerd door de twee gevestigde Deense ontwerpers Rikke Hagen en Andreas Lund. De Watt a Lamp verlichting kenmerkt zich door functionaliteit, oog voor eigenzinnige details en het toepassen van de nieuwste technologie. De naam Watt a Lamp is afgeleid van de Schotse ingenieur James Watt (1736-1819), zijn werk hielp op het pad naar de industriële doorbraak in de 19e eeuw, met inbegrip van de uitvinding van het elektrisch licht.

Duurzaamheid verlichting van Watt a Lamp

Bij het ontwerpen van de verlichting van Watt a Lamp is er rekening mee gehouden dat de Watt a lamp Design verlichting geschikt is voor LED lichtbronnen. Hierdoor is een flinke vermindering van het elektriciteitsgebruik mogelijk en dit is goed voor het milieu. De LED lichtbronnen worden zonder extra kosten meegeleverd met uw Watt a Lamp Design verlichting. Dus als u op zoek bent naar verlichting van Watt a Lamp dan bent u bij Smukdesign aan het juiste adres, wij zijn officieel dealer en kunnen de gehele collectie snel leveren. De levertijd is twee tot zeven werkdagen, afhankelijk van de keuze van de lamp.

Collectie verlichting Watt a lamp

In de collectie van Watt a lamp zitten een aantal bijzonder fraaie modellen. De Radio Hanglamp en de Radio Wandlamp, de Damn Fashionista lampenserie en de Adjustable hanglampen groeien al naar de status van designklassiekers binnen de Watt a Lamp design verlichting collectie. Het is de ambitie van Watt a Lamp om lampen te creëren die tijdloos zijn. Verlichting van Watt a lamp is eigenzinnig, artistiek en vriendelijk.

Bekijk hier de volledige collectie van Watt a Lamp.