Pholc lamp

Pholc is een jong Zweeds designverlichtings merk opgericht in 2015. Ze zijn gevestigd in het Zweedse Jönköping in Småland. Ze werken met een kleine groep ontwerpers waarvan de Nederlandse Monika Mulder en de Zweedse Sabina Grubbeson de meeste Pholc design lampen hebben ontworpen. Sinds 2018 is daar het Zweedse ontwerp duo Mats Broberg en Johan Ridderstrale aan toegevoegd, deze hebben de Apollo Hanglampen serie voor Pholc ontworpen. Hoewel ze zich richten op producten voor een modern interieur is een Pholc Design lamp ook goed toe te passen in een klassiek interieur.

Design Lamp van Pholc

Bij Pholc hebben ze de ambitie om Scandinavische design bereikbaar te maken voor de liefhebbers die het weten te waarderen. Zo hebben ze door de juiste keuzes te maken tussen esthetiek en Scandinavisch design , tussen het unieke en het reguliere het voor elkaar gekregen om er voor te zorgen dat een Pholc Lamp naast mooi, functioneel en kwalitatief goed ook nog betaalbaar en duurzaam is. Ze hebben een ruime collectie van design hanglampen, wandlampen, tafellampen en vloerlampen.

Duurzaamheid Lamp van Pholc

Een lamp van Pholc is geschikt voor LED lichtbronnen. Hierdoor is een flinke vermindering van het elektriciteitsgebruik mogelijk en dit is weer goed voor het milieu. De LED lichtbronnen worden zonder extra kosten meegeleverd met uw Pholc lamp. Dus als u op zoek bent naar een lamp van Pholc dan bent u hier bij Smukdesign aan het juiste adres, wij zijn officieel dealer en kunnen de gehele collectie snel leveren. De levertijd is twee tot zeven werkdagen, afhankelijk van de keuze van het type Pholc lamp.

Bekijk hier de volledige collectie van Pholc.