Woud bijzettafel

Een bijzettafel is een klein en laag tafeltje, dat in de regel gebruikt wordt om kleine dingen op te zetten, zoals een vaas of een lampje. De bijzettafel dient dan als een drager voor woonaccessoires. Het is ook mogelijk om een bijzettafel meer functioneel in te zetten. Wanneer een bijzettafel geplaatst wordt naast een stoel of bank, dan kan hier een kop koffie, thee of een schoteltje op gezet worden. Dit is bijvoorbeeld handig als de stoel of bank wat verder weg van de salontafel staat. Een bijzettafel kan een belangrijke bijdrage leveren aan het interieur. Dit geldt zeker voor een WOUD bijzettafel, die dusdanig is ontworpen dat design en functionaliteit samen gaan.

Verschillende soorten WOUD bijzettafels

WOUD is een nog jong designlabel uit Denemarken. Het label is in 2014 ontstaan door twee ervaren ontwerpers die al meer dan 30 jaar ervaring hebben in de sales en productie van een meubelfabrikant. De ontwerpers nemen bij het ontwerpen van hun WOUD bijzettafels het Scandinavische erfgoed als uitgangspunt. Dit houdt in dat de WOUD bijzettafels slim zijn ontworpen en strak zijn ontworpen. Een goed voorbeeld is de WOUD Sentrum bijzettafel. Dit is een bijzettafel in S-vorm, waardoor de bijzettafel een prachtig modern design heeft en functioneel is. De bijzettafel kan namelijk ook als tijdschriften- en krantenbak gebruikt worden. De fraaie WOUD Arc bijzettafel in ronde vorm misstaat niet in een modern interieur. Het tafelblad is draaibaar, zodat er ruimte ontstaat onder het tafelblad om in spullen in op te bergen.

Een WOUD bijzettafel kopen bij Smukdesign

Bij Smukdesign vindt u vooral meubels, verlichting en woonaccessoires met een Scandinavisch design. Niet voor niets hebben wij ‘smuk’ in onze naam opgenomen, dit is betekent in het Deens ‘schitterend’. U weet dus wat u van ons kunt verwachten, namelijk schitterende meubels die allemaal zeer stijlvol en modern zijn ontworpen en bestaan uit hoogwaardig kwalitatieve materialen. De producten in ons assortiment zijn ontworpen door veelbelovende en gerenommeerde ontwerpers. U kunt uw WOUD bijzettafel kopen in onze webwinkel. Echt Scandinavisch design bestellen wordt u zo zeer gemakkelijk gemaakt.

Bekijk hier de volledige collectie van Woud.