Winkel

Home Wandplanken Libri Shelf wandrek Design Michael Bihain voor Swedese

Libri Shelf wandrek Design Michael Bihain voor Swedese

 990,00 1.069,00

Categorie: Tag:

Beschrijving

Libri Shelf wandrek Design Michael Bihain voor Swedese

Het Libri Shelf Boekenrek is ontworpen door Micael Bihain voor het Zweedse Swedese. Het is een boekenrek wat zelfstandig tegen de wand leunt en de mogelijkheid bied om boeken en andere mooie eyecatchers op de vijf planken te plaatsen. De Libri Shelf is 227 cm hoog, 30 cm diep en 38 cm breed. Mocht de vloer niet helemaal vlak zijn dan zitten er in de poten ook nog kleine stelvoetjes om te zorgen dat het Libri Shelf wandrek netjes recht staat. Het Libri Shelf boekenrek is een iconisch meubel wat in elk interieur van klassiek tot modern zijn plek weet te vinden. Verkrijgbaar in wit of zwart gebeitst essen, eiken of nu tijdelijk in walnoot.

Michael Bihain

De Libri serie is ontworpen door de Belgische ontwerper Michaël Bihain. Hij is één van Europa’s meest creatieve hedendaagse ontwerpers. Een ontwerp is pas een goed ontwerp als de gebruikers zijn producten op een creatieve manier toepassen. Hij studeerde interieurarchitectuur aan het St. Luc Instituut in Luik en aan de Hull University in Engeland. Op zijn kantoor in Brussel en in zijn werkplaats in Louveigné werkt hij met het ontwerp van meubels, accessoires en interieurs. Daarnaast doceert hij aan het St Luc Instituut in Luik en heeft hij inmiddels al vele design prijzen gewonnen.

Swedese

Swedese is een Zweedse meubelfabrikant die het grootste deel van de producten zelf produceerd. De idealen van Swedese zijn nog dezelfde als bij de start van het bedrijf, zeventig jaar geleden. Ze ontwerpen en produceren mooie meubels voor de toekomst, die voortbouwen op de basis van Scandinavische moderne tradities, ontworpen door vooruitstrevende ontwerpers.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Libri Shelf wandrek Design Michael Bihain voor Swedese” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.