Winkel

Home > Merken Won Stilt Desk Design Steffensen en Wurtz voor Won

Stilt Desk Design Steffensen en Wurtz voor Won

1.075,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Stilt Desk Design Steffensen en Wurtz voor Won

Stilt Desk Design Steffensen en Wurtz voor Won is een elegant, licht en industrieel bureau voor het kantoor of thuis. De gedachte achter het ontwerp is ongetwijfeld geweest dat je thuis  aan een mooi bureau zou willen werken. Het formaat is 130 cm x 79 cm met dubbel blad en vakindeling tussen de bladen waarvan het bovenste blad is uitgevoerd in zwart linoleum. De hoogte van het werkblad is 81 cm. Het bureau  kan natuurlijk tegen een wand staan maar vrijstaand is komt hij nog veel beter tot zijn recht. Dan zie je mooi de schuine poten die door het blad steken en de doordachte constructie die stevigheid en ruimte biedt. De speelsheid van het ontwerp maakt hem heel bijzonder en leuk om te zien en doet een beetje denken aan houten kinderspeelgoed. Het toegepaste materiaal is massief eiken voor de poten en de tussenschotten en gelakt MDF voor de bladen. Het zwarte linoleum op het topblad is een warm materiaal waar je prettig op kan werken.

 

WON

Won is een jong en innovatief Deens designmeubel label. Opgericht in 2015 op een solide basis van drie generaties passie voor meubeldesign. Uitgangspunt is het Scandinavische design universum, de eerbied aan de eenvoud van vorm, goede kwaliteit en vakmanschap. Hier brengt WON met verse energie een nieuwe originele collectie meubels. Waar de behoefte aan functionaliteit, flexibiliteit en esthetiek een centrale rol spelen.

Steffensen & Wurtz

Steffensen & Wurtz is een samenwerking tussen de twee ontwerpers Thomas Steffensen en Pia Würtz Mogensen. Met een eerlijke benadering van ontwerp streven zij ernaar om ontwerpen te creëren die een toegevoegde waarde hebben in uw dagelijks leven. Ze houden van uitdagende onze creatieve en methodologische aanpak om producten en meubels te creëren die zinvol zijn en een grote persoonlijkheid bezitten. Een productontwerp van Steffensen en Wurtz maakt je nieuwsgierig en kan je zelfs laten lachen. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stilt Desk Design Steffensen en Wurtz voor Won” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.