Winkel

Home > Merken Wendelbo Disc Tafel Design 365 North voor Wendelbo

Disc Tafel Design 365 North voor Wendelbo

1.235,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Disc Tafel Design 365 North voor Wendelbo

De Disc tafel is ontworpen door 365 North voor het Deense Wendelbo. Het is een salontafel met schijnbaar zwevende bladen  op verschillende hoogtes. Het grote blad is een zwart linoleum laminaat blad met een diameter van 59 cm op 45 cm hoogte, daarboven een marmeren blad met een diameter van 33 cm en nog een koperen/messing schaal van 21 cm. De totale hoogte van de tafel is 51 cm. Het frame van de tafel is van zwart staal. Door deze mix van materialen krijgt elk blad een eigen decoratieve functie en is de Disc tafel een inspirerende aanvulling op je interieur.

365 North

365 North is het label waaronder Henrik Pedersen zijn producten ontwerpt. Hij studeerde in 1990 af als een mode-ontwerper, maar inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot een veelzijdig ontwerper van meubelen en verlichting.  Zijn passie voor het werk gecombineerd met zijn interesse in wiskunde heeft inmiddels veel bijzondere ontwerpen opgeleverd waaronder de Hold Bank en het Slice boekenrek.

Wendelbo

Wendelbo is een Deense meubelproducent die reeds gedurende drie generaties de Scandinavische vakmanschapstraditie heeft gekoesterd en innovatieve en klassieke ontwerpen uitgebracht in een moderne en eigentijdse context. Vanaf het allereerste begin was het doel om meubels te ontwikkelen en te produceren met een sterke visuele identiteit, optimale functie en comfort’. Ze doen geen concessies aan kwaliteit en duurzaamheid.

Levertijd en onderhoud

De Disc Tafel is eenvoudig te reinigen met slechts een vochtige doek. De levertijd van de tafel is 2 weken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Disc Tafel Design 365 North voor Wendelbo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.