Winkel

Home > Merken Wendelbo Calibre Bijzettafel Design Böttcher Henssler Kayser voor Wendelbo

Calibre Bijzettafel Design Böttcher Henssler Kayser voor Wendelbo

 479,00 499,00

Beschrijving

Calibre Bijzettafel Design Böttcher Henssler Kayser voor Wendelbo

De Calibre Bijzettafel ontworpen door Böttcher Henssler Kayser voor Wendelbo is er in drie uitvoeringen. Er is een model met een handgreep zodat je hem gemakkelijk kan verplaatsen en er is een hoog en een laag model zonder handgreep. De Calibre Bijzettafel is een combinatie van een moderne en een klassieke tafel. Met de zwart marmeren voet en de zwart stalen handgreep en blad. Het model met de handgreep is 64 cm hoog en heeft een diameter van 32 cm. Het hoge model heeft dezelfde diameter en is 52 cm hoog. Het lage model heeft een groter blad van 44 cm diameter en is 40 cm hoog. Door de zware marmeren voet is de Calibre bijzettafel stabiel en functioneel, het is een handige bijzettafel die zeker een goede plek vindt in je interieur.

Böttcher Henssler Kayser

Moritz Böttcher en Sören Henssler werken al samen tijdens hun studies. Na hun afstuderen hebben ze ervaring opgedaan bij verschillende ontwerp buro’s  en in 2007 hebben ze hun eigen ontwerpstudio opgericht in Berlijn. Nikolaus Kayser heeft zich in 2013 bij het team gevoegd. Het trio ontwerpt voor internationale merken consumenten goederen, meubilair, verlichting en textiel. Door de mix verschillende benaderingen van de drie ontwerpers ontstaan unieke, functionele en poëtische objecten. Böttcher Henssler Kayser zijn inmiddels bekroond met de meest prestigieuze design prijzen voor hun producten, zoals de Good Design, Red Dot awards en zelfs de felbegeerde “best of the best” Red Dot.

Wendelbo

Wendelbo heeft de Scandinavische vakmanschapstraditie gedurende drie generaties gekoesterd en innovatieve en klassieke ontwerpen uitgebracht in een moderne en eigentijdse context. Vanaf het allereerste begin was het doel om meubels te ontwikkelen en te produceren met een sterke visuele identiteit, optimale functie en comfort’. Ze willen geen concessies doen aan kwaliteit en duurzaamheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Calibre Bijzettafel Design Böttcher Henssler Kayser voor Wendelbo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.