Winkel

Home > Merken Tolhuijs Fency Wandrek Pakket S Design Bastiaan Tolhuijs voor Tolhuijs

Fency Wandrek Pakket S Design Bastiaan Tolhuijs voor Tolhuijs

129,00139,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Fency Wandrek Pakket S Design Bastiaan Tolhuijs voor Tolhuijs

Het Fency Wandrek is ontworpen door Bastiaan Tolhuijs voor Tolhuijs. Het is een wandrek gemaakt van restmaterialen en hergebruikte materialen. Het Pakket S is een kant en klaar pakket met een rek van 80 cm hoog x 40 cm breed en een drietal planken gemaakt van hout. Je kan kiezen voor hergebruikt pallethout of voor lasergesneden hout. Het metalen frame van het rek is verkrijgbaar in vier kleuren, wit , geel, groen of zwart, het is  restmateriaal van een hekwerk fabrikant wat een mooie nieuwe kleur heeft gekregen. De verschillende planken zijn gemaakt van afval pallets of van hout wat met een laser is gesneden. De afmetingen van de planken in het pakket S van beide uitvoeringen komen overeen, 2 planken van 39 cm x 18 cm en 1 plank van 19 cm x 18 cm. De planken zijn op verschillende niveau’s op het rek te bevestigen.

Kleuren Fancy Wandrek

Wit : Ral 9010

Blauw-groen : Ral 6034

Geel : Ral 1006

Zwart : Ral 9005

Levertijd

Het Fency Wandrek Pakket S is uit voorraad leverbaar, het duurt ongeveer een week voordat u hem in huis kan hebben. In het pakket zitten ook de bevestigingsmaterialen het de pluggen om het rek op te hangen.

 

Bastiaan Tolhuijs

Bastiaan Tolhuijs is na zijn afstuderen begonnen met het ontwerpen van duurzame producten. Hij trok zelf de stukken staal uit de afvalbakken en is gaan lassen, houtbewerken, lakken, verkopen, transporteren, website bouwen, administratie, vanuit huis. En in 2015 heeft hij Tolhuijs opgericht.

Tolhuijs

Tolhuijs is een Nederlands design merk dat interieur producten ontwerpt met een verhaal. Ze ontwerpen in de omgekeerde volgorde. Zij kijken niet naar wat ze willen en waar het van gemaakt gaat worden. Maar naar wat ze voor handen hebben – afval – is het startpunt. Ze bestuderen het afvalmateriaal en bedenken vervolgens hoe het waardevol gemaakt kan worden. Niet recyclen, maar upcyclen, oftewel het transformeren van afval naar een product met een nieuwe functie, is het uitgangspunt voor ieder ontwerp.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fency Wandrek Pakket S Design Bastiaan Tolhuijs voor Tolhuijs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.