Winkel

Home > Merken Northern Hifive Wandmeubel Design Rudi Wulff voor Northern

Hifive Wandmeubel Design Rudi Wulff voor Northern

680,00900,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Hifive Wandmeubel Design Rudi Wulff voor Northern

Het Hifive wandmeubel heeft Rudi Wulff eigenlijk ontworpen voor zichzelf. Hij wilde een kast waar zijn LP’s in konden staan en ook wat uit het zicht geplaatst kan worden. Het Hifive wandmeubel kan gemonteerd worden aan de wand en heeft geen pootjes. Bij Northern vonden ze dit zo’n goed ontwerp dat ze het in de collectie hebben opgenomen. Er zijn twee formaten, de Hifive van 75 cm heeft een open vak en een vak met een houten rolluik. Of de Hifive van 100 cm heeft twee open vakken en ook het vak met een houten rolluik. De hoogte is 65 cm en de diepte is 42 cm. De vakken kan je plaatsen zoals je ze zelf wilt.  Ze zijn verkrijgbaar in drie afwerkingen: In het licht eiken geolied, gerookt eiken of zwart gebeitst eiken. Naast het wandmeubel is er ook nog een Hifive Kast.

Northern

Northern is de nieuwe bedrijfsnaam van Northern Lighting, hun succes op de verlichtingsmarkt is zo groot dat ze besloten hebben om ook meubels toe te voegen aan de collectie. En omdat de naam dan de lading niet meer dekt gaan ze verder onder de naam Northern. Northern Lighting  is opgericht in Oslo in 2005, hun ontwerpen zijn van Scandinavische eenvoud en worden beïnvloed door het steeds veranderende karakter van het Noorder Licht. Of het nu hanglampen, staande lampen, wandlampen, tafellampen, kandelaars met kaarsen of theelichtjes zijn, elk van hun producten verbetert de kwaliteit van het licht in huis. Daar is nu een frisse collectie meubels aan toegevoegd.

Rudi Wulff

De ontwerpstudio van Rudi Wulff is gevestigd in Oslo, hij ontwerpt producten en grafisch werk. Studio Wulf heeft hij opgericht in 2010 na zijn studies aan de Oslo School of Architecture en Design en Akershus University College van toegepaste wetenschappen. Zijn ontwerpen worden vaak gekenmerkt door strakke lijnen en gladde oppervlakken. Naast ontwerper is hij ook de Creatief Directeur bij Northern en treedt hij regelmatig op als DJ.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hifive Wandmeubel Design Rudi Wulff voor Northern” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.