Winkel

Home > Merken Halo Design Glazen bol voor Atom Hanglamp Design Emanuele Patton door Halo Design

Glazen bol voor Atom Hanglamp Design Emanuele Patton door Halo Design

 33,00

Beschrijving

Glazen bol voor Atom Hanglamp Design Emanuele Patton door Halo Design

Glazen bol voor de  Atom Hanglamp is ontworpen door Emanuele Patton in samenwerking met Michael Waltersdorff voor Halo Design. Het betreft alleen een vervangende glazen bol voor de  Atom Hanglamp. De Bol heeft een diameter van 9 cm en is verkrijgbaar in opaal wit glas of transparant grijs glas. Dus als er een ongeluk is gebeurd en een bol gebroken dan kan je hier een vervangende bestellen. Als je alle zes de bollen wilt vervangen voor een andere kleur stuur dan een mail naar info@smukdesign.nl en wij doen u een passend voorstel.

 

Emanuele Patton

Emanuele Patton is geboren in Trento (Italië) in 1979. Hij studeerde industrieel ontwerp aan de Polytechnische Universiteit van Milaan en aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten van Kopenhagen, waar hij afstudeerde in 2003. Na het voltooien van de studies werkte hij meer dan 10 jaar bij ontwerp- en reclamebureaus in verschillende Europese landen. Sinds 2007 verblijft hij in Kopenhagen. In 2013 richtte hij Innova op, zijn eigen ontwerpstudio waar hij samenwerkt met lokale en internationale bedrijven, voornamelijk binnen de meubel- en verlichtingssector.

Halo Design

Halo Design ontwerpt en produceert originele en functionele lampen met het Scandinavisch minimalisme in gedachten. Ze vinden hun ontwerptaal voortdurend opnieuw uit om eigentijds en duurzaam te blijven. Tegelijkertijd blijven ze trouw aan de filosofie van het ontwikkelen van mooie  en duurzame verlichtingsoplossingen die esthetisch uniek zijn, maar ook voor velen betaalbaar zijn.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Glazen bol voor Atom Hanglamp Design Emanuele Patton door Halo Design” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.