Winkel

Home > Merken Fredericia Stingray Rocking Chair Design Thomas Pedersen Fredericia

Stingray Rocking Chair Design Thomas Pedersen Fredericia

1.850,001.905,00

Wissen

Beschrijving

Stingray Rocking Chair Design Thomas Pedersen voor Fredericia

De Stingray Rocking Chair ontworpen door Thomas Pedersen voor Fredericia is een dynamische schommelstoel. De comfortabele Stingray nodigt je uit om achterover te leunen en te ontspannen in een verscheidenheid van ergonomische posities.Thomas Pedersen laat zich graag inspireren door de organische vormen in de natuur en in de pijlstaartrog vond hij de vloeiende vorm voor de Stingray. Het frame van de stoel is zo licht mogelijk gehouden zonder overbodige dwarsverbindingen, hierdoor lijkt het alsof de schaal zweeft. De Stingray Rocking Chair heeft inmiddels zijn plek gevonden in vele huiskamers, lounge ruimten en slaapkamers over de gehele wereld. De schaal is verkrijgbaar in wit, zwart, mat wit of mat grijs kunststof. Voor het frame kan je kiezen uit chroom, wit, zwart of grijs. Er is tevens een RVS frame beschikbaar voor de buitenversie. De Stingray is 120 cm breed, 114 cm diep, 84 cm hoog en de zithoogte is 34 cm.

Fredericia

Fredericia is opgericht als een Deens Designlabel, geboren uit een trotse erfenis. Een erfenis van ongekende toewijding aan de perfectie en de ontwikkeling van de kunst van het ontwerpen. De eenvoudige principes zoals kwaliteit, selectie van materialen, functionaliteit en aandacht voor detail vormen de basis voor de collectie. Daarnaast zijn ze trots op de langdurige samenwerking met een zorgvuldig gekozen internationale designers, allen bekend om hun uitzonderlijke niveau en geweldige producten. Het resultaat is een hoogwaardige collectie die wereldwijd door de kenners gewaardeerd wordt.

Thomas Pedersen

Voor Thomas Pedersen is de Natuur een belangrijke bron van inspiratie. Vandaar dat je veel organische vormen terug vindt in zijn ontwerpen waarin hij ook innovatief is door het gebruik van nieuwe materialen of productiemethoden. Daarnaast vindt hij dat meubelen dienen om de mens te behagen zowel in functie als in beleving. Hij heeft inmiddels al een aantal design klassiekers ontworpen waaronder de Icicle Bijzettafels en de Stingray Fauteuil.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stingray Rocking Chair Design Thomas Pedersen Fredericia” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.