Winkel

Home > Merken Design House Stockholm Flip Table XS design Jesper Stahl voor Design House Stockholm

Flip Table XS design Jesper Stahl voor Design House Stockholm

 897,00

Beschrijving

Flip Table XS design Jesper Stahl voor Design House Stockholm

De Flip table XS is ontworpen door Jesper Stahl voor Design House Stockholm.  Het is de kleinste uitvoering in de Flip table serie van 90 cm breed. Hij is ideaal voor kleinere huizen waar je de ruimte optimaal wilt benutten. Te gebruiken als eettafel, buro of sideboard. Geheel uitgeklapt heb je een kleine eettafel van 90 x 90 cm. Met 1 zijde ingeklapt is het een prachtig buro van 90 cm breed en 60 cm diep, een geweldige maat voor een laptop of tablet. Klap je beide zijden in dan heb je een sideboard van 30 cm diep en 90 cm breed voor een een mooie presentatie tegen de wand. De hoogte van de Flip table XS is 73 cm en hij is verkrijgbaar in naturel eiken fineer of zwart gebeitst eiken fineer.

 

Levertijd Flip table XS

De levertijd van de Flip table XS  is c.a. 2 weken.

 

Jesper Stahl

Jesper Ståhl is een Zweedse freelance ontwerper met een masterdiploma in design aan het Royal College of Art in Londen. Zijn brede portfolio omvat alles, van gereedschap en bestek tot meubels en verlichting. Hij heeft veel prijzen en erkenning ontvangen, zowel nationaal als internationaal. Jesper is gepassioneerd door het creëren van producten die balanceren tussen beperkingen en de gebruikerservaring, die tot doel hebben een persoonlijkheid en een expressie te benadrukken door samenwerking, innovatie en creativiteit. Zijn werk heeft een duidelijke Scandinavische eenvoud, vaak met een persoonlijk tintje en een creatieve opbouw. 

 

Design House Stockholm

Bij Design House Stockholm onderscheiden ze zich door als een uitgever van design in plaats van een conventionele producent. Ze werken op dezelfde manier samen met ontwerpers als uitgeverijen met auteurs werken. In plaats van een ontwerper te selecteren om een ​​specifiek product te maken, worden alle ontwerpers uitgenodigd om hun persoonlijke ideeën in te brengen. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor ontwikkeling en productie. Ze zoeken naar producten die iets nieuws toevoegen aan hun collectie. Producten met persoonlijkheid en karakter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flip Table XS design Jesper Stahl voor Design House Stockholm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.