Winkel

Home > Merken Bernh. Pedersen & Son Dressoir 142 Design Bernh. Pedersen & Søn

Dressoir 142 Design Bernh. Pedersen & Søn

 3.956,00 5.447,00

Beschrijving

Dressoir 142 Design Bernh. Pedersen & Søn

Dressoir 142 Design Bernh. Pedersen & Son is afgeleid van een dressoir van Johannes Andersen ontworpen in 1965. Dressoir 142 is de eerste van een serie dressoirs die door Bernh. Pedersen en Son opnieuw is uitgebracht. Dit prachtige kwaliteitsmeubel is verkrijgbaar in 2 formaten 165 cm of 210 cm breed.  In het middengedeelte kan je er voor kiezen om lades of planken te laten plaatsen. Deze lades met zwaluwstaart verbinding zijn beschikbaar in twee hoogten, 5 cm of 11,5 cm hoog. De deuren zijn perfect geproduceerde schuifdeuren waarbij de houtnerf gespiegeld is op de beide deuren die naadloos de rug in rollen. Een zeldzaam vakmanschap wat nog maar weinig wordt toegepast, niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer functioneel want de deuren nemen bijna geen ruimte in beslag. De hoogte van de dressoirs is 80 cm en de diepte is 50 cm.Wij zijn er trots op dat wij deze schitterende producten exclusief in Nederland kunnen aanbieden.

Productie

Elk dressoir wordt met de hand en behulp van moderne technologie naar uw wensen voor u gefabriceerd in Denemarken en voorzien van een uniek nummer. De levertijd van dit Dressoir is dan ook 8 weken. Maar dan heeft u ook iets bijzonders. De gebogen randen aan de voorzijde zijn massief hout, evenals de schuifdeuren, het frame en de poten. De achterste poten staan een aantal cm naar binnen geplaatst waardoor het mogelijk wordt om het dressoir strak tegen de wand te plaatsen zonder dat de plint in de weg zit. De achterzijde van het dressoir is netjes gefineerd, hierdoor is het ook mogelijk om het dressoir vrij in de ruimte te plaatsen als room devider.

Houtsoorten en afwerkingen

Het dressoir 142 is verkrijgbaar in de houtsoorten: eiken, walnoot en teak. Voor de afwerking kunt u kiezen uit behandeld met olie, behandeld met zeep of gelakt. Om een goede indruk te krijgen van de kwaliteit en een juiste keuze te maken uit de verschillende houtsoorten en afwerkingen nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze Showroom.

Bernh. Pedersen & Søn

Bernh. Pedersen & son is sinds de start in 1902 een familie bedrijf van meubelmakers met een sterke traditie in het produceren van meubels van hoge kwaliteit. Inmiddels staat de vierde generatie in de familie, Thomas Bernhard Pedersen aan het roer. Het bedrijf brengt een selectie van de meest exclusieve dressoirs ontworpen door Deens meubelontwerpers uit de jaren 50 waaronder de wereldberoemde architect Johannes Andersen. Elk meubelstuk is gemaakt in Denemarken door ervaren meubelmakers en in overeenstemming met de sterke Deense ambachtelijke tradities.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dressoir 142 Design Bernh. Pedersen & Søn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.