Winkel

Home Lampen Vloerlampen Mayfair Vloerlamp 5510 Design Diego Fortunato voor Vibia

Mayfair Vloerlamp 5510 Design Diego Fortunato voor Vibia

820,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Mayfair Vloerlamp 5510 Design Diego Fortunato voor Vibia

LED

Een LED lamp zet 90 procent van de energie om in licht en slechts 10 procent in warmte. Een gloeilamp daarentegen doet precies het tegenovergestelde. Een Led lamp verbruikt dus minder stroom om dezelfde lichtopbrengst te produceren. Hierdoor is een flinke vermindering van het elektriciteitsgebruik mogelijk en dit is weer goed voor het milieu. En LED lampen hebben een langere levensduur dan andere lichtbronnen. Het is dus goedkoper en beter voor het milieu om Led lichtbronnen te gebruiken in plaats van gloeilampen.De lichtbron van de Mayfair Vloerlamp 5510 een 17 Watt LED lichtbron wat overeenkomt met de lichtopbrengst van een 75 Watt gloeilamp. De kleur van het licht is 2700K wat we ervaren als warm licht. Deze wordt zit ingebouwd in de lamp.

VIBIA

Vibia laat zich inspireren door hoe mensen leven, werken en een eigen identiteit creëren. Het ontwerpteam bestaat uit 20 internationale designers. De producten onderscheiden zich door de verfijnde en vaak verrassende vormgeving. Het in 1987 opgerichte bedrijf is tegenwoordig actief in meer dan 60 landen. In de fabriek in Barcelona wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Afwerking en detaillering zijn cruciaal en worden vaak nog met de hand uitgevoerd. Ze hebben een unieke collectie producten en oplossingen.

Diego Fortunato

Diego Fortunato heeft zijn eerste ontwerp studio in 1995 in Barcelona opgericht, daarna volgde zijn Londense design studio in 2011. Het werk van de Argentijnse ontwerper bevat verlichting, stedelijk meubilair, tapijten en bekleding. Het bevind zich tussen industrieel design, beeldhouwkunst en conceptuele kunst. Zijn werk lijkt bedrieglijk eenvoudig, maar het is zorgvuldig gedetailleerd en duurzaam.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mayfair Vloerlamp 5510 Design Diego Fortunato voor Vibia” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.