Winkel

Home Lampen Tafellampen Musa Tafellamp by Note Design Studio voor Vibia

Musa Tafellamp by Note Design Studio voor Vibia

389,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Musa Tafellamp by Note Design Studio voor Vibia

De Musa Tafellamp is ontworpen door Note Design Studio voor Vibia. Het is een organische tafellamp in twee uitvoeringen. Type 7400 , een staande schaal of type 7402 een liggende schaal met daarin een glazen bol. Het is een delicaat en elegant ontwerp waar een symbiotische interactie is ontstaan tussen de kleine hand geblazen opaal glazen bol en de schotel die de bol bezit en weerspiegelt. De Musa tafellamp is verkrijgbaar in drie kleuren. Informatie over de maten en kleuren van de Musa Tafellamp staand vindt u hier : Specificaties Musa 

LED

Een LED lamp zet 90 procent van de energie om in licht en slechts 10 procent in warmte. Een gloeilamp daarentegen doet precies het tegenovergestelde. Een Led lamp verbruikt dus minder stroom om dezelfde lichtopbrengst te produceren. Hierdoor is een flinke vermindering van het elektriciteitsgebruik mogelijk en dit is weer goed voor het milieu. En LED lampen hebben een langere levensduur dan andere lichtbronnen. Het is dus goedkoper en beter voor het milieu om Led lichtbronnen te gebruiken in plaats van gloeilampen.De lichtbron van de Musa Tafellamp is een 4,5 Watt lichtbron wat overeenkomt met de lichtopbrengst van een 25 Watt gloeilamp. De kleur van het licht is 2700K wat we ervaren als warm licht. Deze zit ingebouwd in de lamp.

VIBIA

Vibia laat zich inspireren door hoe mensen leven, werken en een eigen identiteit creëren. Het ontwerpteam bestaat uit 20 internationale designers. De producten onderscheiden zich door de verfijnde en vaak verrassende vormgeving. Het in 1987 opgerichte bedrijf is tegenwoordig actief in meer dan 60 landen. In de fabriek in Barcelona wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Afwerking en detaillering zijn cruciaal en worden vaak nog met de hand uitgevoerd. Ze hebben een unieke collectie producten en oplossingen.

Note Design Studio

Note is een Design Studio in Stockholm, opgericht in 2008 opgericht door Johannes Carlström, Cristiano Pigazzini, Susanna Wåhlin, Kristoffer Fagerström en Daniel Hecksher, ze ontwerpen  op het gebied van architectuur, interieuren en producten. Hun filosofie is: Creativity is about searching for what is missing, to constantly realign thoughts and expressions to find that moment of insight when everything clicks. At Note we collaborate intensely, with personal passion and our design disciplines – interior, product, graphic, architecture, and strategies – to share our insights with the world.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Musa Tafellamp by Note Design Studio voor Vibia” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.