Winkel

Home Lampen Plafondlampen North Plafondlamp 5674 Design Arik Levy voor Vibia

North Plafondlamp 5674 Design Arik Levy voor Vibia

1.120,001.160,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

North Plafondlamp 5674 Design Arik Levy voor Vibia

De North Plafondlamp 5674 is ontworpen door Arik Levy voor Vibia. Het type 5674 is de uitvoering met de grote kap met een diameter van 60 cm. De North Plafondlamp 5674 is een hengellamp die aan drie kabels aan het plafond hangt. Het ontwerp is elegant, doordacht en zeer dynamisch. Voor meer informatie over formaat en uitvoeringen klikt u hier: 5674_NORTH

LED

De North Plafondlamp 5674 wordt geleverd met een LED lichtbron. Een LED lamp zet 90 procent van de energie om in licht en slechts 10 procent in warmte. Een gloeilamp daarentegen doet precies het tegenovergestelde. Een Led lamp verbruikt dus minder stroom om dezelfde lichtopbrengst te produceren. Hierdoor is een flinke vermindering van het elektriciteitsgebruik mogelijk en dit is weer goed voor het milieu. En LED lampen hebben een langere levensduur dan andere lichtbronnen. Het is dus goedkoper en beter voor het milieu om Led lichtbronnen te gebruiken in plaats van gloeilampen.De lichtbron van de North Vloerlamp Wandlamp is een 9 Watt lichtbron wat overeenkomt met de lichtopbrengst van een 60 Watt gloeilamp. De kleur van het licht is 2700K wat we ervaren als warm licht.

VIBIA

Vibia laat zich inspireren door hoe mensen leven, werken en een eigen identiteit creëren. Het ontwerpteam bestaat uit 20 internationale designers. De producten onderscheiden zich door de verfijnde en vaak verrassende vormgeving. Het in 1987 opgerichte bedrijf is tegenwoordig actief in meer dan 60 landen. In de fabriek in Barcelona wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Afwerking en detaillering zijn cruciaal en worden vaak nog met de hand uitgevoerd. Ze hebben een unieke collectie producten en oplossingen.

Arik Levy

Arik Levy is ontwerper, technicus, beeldend kunstenaar en fotograaf. Zijn werk is tentoongesteld in galeries en musea over de hele wereld. Voor Vibia heeft hij diverse lampen ontworpen zoals de sculturale  Wireflow serie en de Rhythm serie, de Sparks en de Fold wandlampen serie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “North Plafondlamp 5674 Design Arik Levy voor Vibia” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.