Winkel

Home Lampen Hanglampen Adjustable Hanglamp by Rikke Hagen & Andreas Lund door Halo Design

Adjustable Hanglamp by Rikke Hagen & Andreas Lund door Halo Design

325,00390,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Adjustable Hanglamp by Rikke Hagen & Andreas Lund Halo Design

De Adjustable Hanglamp is ontworpen door Rikke Hagen en Andreas Lund. Ze hebben een lamp ontworpen waarbij de functionaliteit, de verstelbaarheid als een belangrijk onderdeel is geworden van de minimalistische expressie van de lamp. De lamp is een flexibele en functionele lamp die past bij de vele verschillende activiteiten die plaatsvinden rond een tafel. De monochrome kleur van de kap en het koord versterken de uitstraling van de lamp. De Adjustable Hanglamp is te verkrijgen in twee formaten, diameter 30 cm en diameter 42 cm. Er is keuze uit vijf kleuren; mat wit, mat zwart, mat grijs, mat geel en mat blauw.

LED verlichting

Een LED lamp zet 90 procent van de energie om in licht en slechts 10 procent in warmte. Een gloeilamp daarentegen doet precies het tegenovergestelde.  Hierdoor is een flinke vermindering van het elektriciteitsgebruik mogelijk en dit is weer goed voor het milieu. LED lampen hebben een langere levensduur dan andere lichtbronnen. De lichtbron van de Adjustable Hanglamp is een 8 Watt LED lichtbron wat overeenkomt met de lichtopbrengst van een 60 Watt gloeilamp. Deze wordt bij Smukdesign meegeleverd met de lamp.

Halo Design

Halo Design ontwerpt en produceert originele en functionele lampen met het Scandinavisch minimalisme in gedachten. Ze vinden hun ontwerp taal voortdurend opnieuw uit om eigentijds en duurzaam te blijven. Tegelijkertijd blijven ze trouw aan de filosofie van het ontwikkelen van mooie  en duurzame verlichtingsoplossingen die esthetisch uniek zijn, maar ook voor velen betaalbaar zijn.

Wattalamp

De collectie van Wattalamp waar de Adjustable hanglamp in het verleden onderdeel van was is opgenomen in de collectie van het moederbedrijf Halo Design.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adjustable Hanglamp by Rikke Hagen & Andreas Lund door Halo Design” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.