Wendelbo

Meubels moeten in de eerste plaats functioneel zijn. Meubels zorgen ervoor dat u comfortabel in de zitbank of aan tafel kunt zitten. Maar meubels moeten ook een bepaalde uitstraling hebben. Deze uitstraling moet passen bij de stijl van het interieur. Daarom zijn design meubels tegenwoordig erg populair. Meer dan ooit wordt de nadruk op design gelegd. Dit kan soms ten koste gaan van het comfort. Het is daarom belangrijk om design meubels te vinden die niets afdoen aan het comfort en de functionaliteit. Juist daarom kiest u voor Scandinavisch design, zoals de meubels van Wendelbo. Hiermee wordt de perfecte balans gevonden tussen design en comfort.

Eenvoud en design gaan samen met een Wendelbo design

Het Deense bedrijf Wendelbo produceert al sinds 1955 meubels en aanverwante zaken wat met interieur te maken heeft. De passie voor design die al sinds het begin bij de ontwerpers van Wendelbo leeft, is ook vandaag de dag nog aanwezig. In het Wendelbo design komt het typische Scandinavische design naar voren. Meubels zijn modern en sober vormgegeven, maar het ontbreekt niet aan comfort. Daarnaast speelt kwaliteit bij Wendelbo een belangrijk rol. Meubels van Wendelbo zijn gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en stoffen die jarenlang meegaan. Of het nu om een bank gaat, een tafel of een legplank, Wendelbo design is herkenbaar en tijdloos.

Wendelbo kopen bij Smukdesign

Bent u op zoek naar bijzondere design meubels of woonaccessoires? Kijkt u dan eens rond in de webshop van Smukdesign. Als specialist in Scandinavisch design, kunnen wij u alles vertellen over de producten van Wendelbo. Zo kennen wij het verhaal en de passie van Wendelbo en welke bekende ontwerpers voor Wendelbo ontwerpen. In onze online winkel worden de Wendelbo producten uitgebreid beschreven, zodat u van ieder product de achtergrond kent. Wendelbo kopen gaat gemakkelijk online, zodat u uw wendelbo meubels snel thuis heeft.

Bekijk hier de volledige collectie van Wendelbo.