Vibia wandlamp

Een wandlamp dient om bepaalde ruimtes van mooie sfeerverlichting te voorzien. Vooral als er geen ruimte is om andere lampen te gebruiken, is een wandlamp het beste alternatief. Iedere ruimte heeft wanden en hier kunnen wandlampen voor een exclusieve uitstraling zorgen. U bereikt hier een tweeledig effect mee. U geniet van verlichting en u heeft met een exclusieve lamp een uiterst fraai designobject aan de wand. Zoekt u betreffende het design zeer bijzonder uitziende wandlampen? Dan komt u niet onder een Vibia wandlamp uit. Vibia zorgt met haar wandlampen dat ook uw wanden fraai gedecoreerd worden.

Diverse soorten Vibia wandlampen

Vibia is een internationaal merk voor verlichting. Het bedrijf is actief in 60 verschillende landen en heeft 20 internationale ontwerpers in dienst. Dit resulteert in uiterste exclusieve lampen, waaronder de Vibia wandlampen. Heel bijzonder is de Vibia Fold wandlamp. Deze wandlamp in kubusvormen bestaat uit diverse onderdelen. Zo kunt u met één wandlamp diverse lichtpunten op de muur creëren. U heeft de keuze uit een enkele, dubbele of driedubbele Vibia Fold wandlamp. Ook de Musa wandlamp van Vibia is uiterst fraai om te zien. De wandlamp bestaat uit een schaal met hierin een glazen bol als lichtbron. De lamp is minimalistisch vormgegeven en vormt een stijlvol wandobject in uw interieur.

Een Vibia wandlamp kopen bij Smukdesign

Kijkt u in de webshop van Smukdesign welke Vibia wandlampen wij aanbieden. Hier vindt u ongetwijfeld een prachtige design wandlamp van Vibia. Uw Vibia wandlamp kopen gaat dan ook heel gemakkelijk online. Voor een exclusieve wandlamp hoeft u dus niet meer de deur uit. Het design van de Vibia lampen past uitstekend bij onze collectie die voornamelijk gebaseerd is op het Scandinavisch design. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect en met Vibia kiest u altijd voor een bijzonder design.

Bekijk hier de volledige collectie van Vibia.