Vibia tafellamp

Een tafellamp is een kleine of halfhoge lamp die op een tafel, maar ook op een dressoir of kast kan worden geplaatst. De functie van de tafellamp is om sfeerverlichting te creëren. Als de algemene lichtbron te felle verlichting geeft, dan is een tafellamp een prima alternatief en zonder dat u uw algemene lichtbron hoeft te gebruiken. De tafellamp die u op een tafel of kast plaatst, heeft een prominente plek in uw woonruimte. Juist daarom is het design van de tafellamp erg belangrijk. Kiest u voor een Vibia tafellamp, dan is een bijzonder design zeker gegarandeerd.

Welke Vibia tafellampen zijn er verkrijgbaar?

Als groot internationaal lichtmerk zijn er diverse Vibia tafellampen in het assortiment opgenomen. Heeft u behoefte om uw tafellamp regelmatig te verplaatsen? Dan is de Palma tafellamp een goede keuze. Deze prachtige lamp in de vorm van een bol van wit glas, bevat een handvat, zodat uw tafellamp gemakkelijk overal te plaatsen is. Vibia maakt gebruikt van LED verlichting, zodat u ook een verantwoorde en zuinige keuze maakt. De Mayfair Vibia tafellampen zijn minimalistisch vormgeven, maar hebben wel het klassieke uiterlijk van een tafel lamp, met sokkel en lampenkap. Deze lampen zijn verkrijgbaar met een groene of oranje lampenkap en zwarte sokkel. Ook een exclusieve gouden, zilveren of witte uitvoering is mogelijk.

Uw Vibia tafellamp kopen bij Smukdesign

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere tafellamp, dan moet u online eens een kijkje nemen bij Smukdesign. Wij zijn gespecialiseerd in tafellampen van diverse bekende en minder bekende Scandinavische designlabels. Ook andere merken zoals het internationaal georiënteerde Vibia heeft een plaatsje in ons assortiment verworven. Een Vibia tafellamp in huis is altijd bijzonder vanwege de speciale designs. U mag daarnaast bij een Vibia tafellamp uitgaan van een zeer hoge kwaliteit, doordat er enkel gebruikgemaakt wordt van hoogwaardige materialen.

Bekijk hier de volledige collectie van Vibia.