Vibia plafondlamp

Vibia laat zich inspireren door hoe mensen leven, werken en een eigen identiteit creëren. Het ontwerpteam bestaat uit 20 internationale designers. De Vibia lampen onderscheiden zich door de verfijnde en vaak verrassende vormgeving. Het in 1987 opgerichte bedrijf is tegenwoordig actief in meer dan 60 landen. In de fabriek in Barcelona wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Afwerking en detaillering van een plafondlamp van Vibia is cruciaal en wordt vaak nog met de hand uitgevoerd. Ze hebben een unieke collectie producten en oplossingen.

Funnel Plafondlamp van Vibia

De Funnel Plafondlamp van Vibia is ontworpen door Ramon Benedito . Het is al jaren één van de beste plafondlampen voor indirecte verlichting die er te koop is. De perfecte plafondlamp van Vibia die zorgt voor de juiste hoeveelheid licht zonder op te vallen. Nu uitgebracht met LED technologie. De trechter vorm van de Funnel plafondlamp is het kenmerkende silhouet maar dat zorgt er tevens voor dat het licht op de prachtig door de ruimte verspreid kan worden.

Duurzaamheid van een Vibia Design Plafondlamp

Veel van de ontwerpen van de Vibia plafondlampen worden aangepast voor het gebruik van Led Lichtbronnen. Hierdoor kan een flinke vermindering van het elektriciteitsgebruik mogelijk worden en dit is weer goed voor het milieu. De juiste LED lichtbronnen worden zonder extra kosten meegeleverd met uw Vibia Design plafondlamp. Dus als u op zoek bent naar een plafondlamp van Vibia dan bent u hier bij Smukdesign aan het juiste adres, wij zijn officieel dealer en kunnen de gehele collectie snel leveren. De levertijd is twee tot zeven werkdagen, afhankelijk van de keuze van de Vibia plafondlamp.

Bekijk hier de volledige collectie van Vibia.