Vibia hanglamp

Vibia laat zich inspireren door hoe mensen leven, werken en een eigen identiteit creëren. Het ontwerpteam bestaat uit 20 internationale designers. De Vibia Design lampen onderscheiden zich door de verfijnde en vaak verrassende vormgeving. Het in 1987 opgerichte bedrijf is tegenwoordig actief in meer dan 60 landen. In de fabriek in Barcelona wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Afwerking en detaillering van een hanglamp van Vibia is cruciaal en wordt vaak nog met de hand uitgevoerd. Ze hebben een unieke collectie producten en oplossingen.

Nieuwe Hanglampen van Vibia

Een nieuwe serie Vibia hanglampen zijn de Palma Hanglampen, ontworpen door Antoni Arola een zeer gerenommeerde Spaanse designer. De Palma Hanglampen hebben opaal witte glazen bollen die hangen aan drie dunne stalen kabels waardoor het effect gecreëerd wordt dat ze zweven. Een ander nieuw ontwerp is de De North Vloerlamp ontworpen door Arik Levy. Het is een vloerlamp en een hanglamp van Vibia. Hij hangt aan een kabel aan het plafond met aan de achterzijde van de lamp een contragewicht op de vloer waarmee je de hoogte en de locatie van de lichtbron kan kiezen.

Duurzaamheid van een Vibia Design Hanglamp

Bij het ontwerp is er zo veel mogelijk rekening mee gehouden dat de Vibia Design Hanglampen geschikt zijn voor LED lichtbronnen. Hierdoor kan een flinke vermindering van het elektriciteitsgebruik mogelijk worden en dit is weer goed voor het milieu. De juiste LED lichtbronnen worden zonder extra kosten meegeleverd met uw Vibia Design hanglamp. Dus als u op zoek bent naar een hanglamp van Vibia dan bent u hier bij Smukdesign aan het juiste adres, wij zijn officieel dealer en kunnen de gehele collectie snel leveren. De levertijd is twee tot zeven werkdagen, afhankelijk van de keuze van de Vibia hanglamp.

Bekijk hier de volledige collectie van Vibia.