Santa Cole lamp

Santa & Cole is een Spaanse fabrikant van verlichting. Sinds de oprichting in 1985 zijn ze op zoek gegaan naar goed ontworpen producten uit het verleden. Deze hebben ze aangepast aan de hedendaagse kwaliteit eisen en geherintroduceerd in de markt. Het doel van Santa Cole is niet een hele grote collectie te presenteren maar wel een kwalitatief hoogwaardige collectie Met daarin producten van zeer gerenommeerde ontwerpers zoals Miguel Mila, Arne Jacobsen en Ilmari Tapiovaara.

Collectie Santa Cole Design lampen

De collectie van de Santa Cole Design lampen bestaat voornamelijk uit designklassiekers ontworpen door Miguel Mila. Hij heeft onder andere de Cesta serie met de grote Cesta tafellamp, de Cestita tafellamp , de Cestita Bateria en de Cesta Metalica . Deze serie is erg populier vanwege de Scandinavische uitstraling van de Santa Cole lampen. Minder bekend is dat de Tripode Lamp door Santa Cole ontworpen is, deze herkenbare vloerlamp wordt erg veel toegepast in moderne en klassieke interieuren.

Duurzaamheid van de Santa Cole Lampen

Bij het aanpassen van het ontwerp aan de hedendaagse eisen is er rekening mee gehouden dat de Santa Cole Design lampen geschikt zijn voor LED lichtbronnen. Hierdoor is een flinke vermindering van het elektriciteitsgebruik mogelijk en dit is weer goed voor het milieu. De juiste LED lichtbronnen worden zonder extra kosten meegeleverd met uw Santa Cole Lamp Dus als u op zoek bent naar de Lamp van Santa Cole dan bent u hier bij Smukdesign aan het juiste adres, wij zijn officieel dealer en kunnen de lamp snel leveren. De levertijd is twee tot zeven werkdagen.

Bekijk hier de volledige collectie van Santa en Cole.