Northern lamp

Northern is de nieuwe bedrijfsnaam van Northern Lighting, hun succes op de verlichtingsmarkt is zo groot dat ze besloten hebben om ook meubels toe te voegen aan de collectie. En omdat de naam dan de lading niet meer dekt gaan ze verder onder de naam Northern. Northern Lighting werd opgericht in Oslo in 2005. De collectie is omvangrijk , er zijn veel soorten Northern lampen. Van hanglampen, staande lampen, wandlampen, tafellampen, kandelaars met kaarsen of theelichtjes, elk van hun producten verbetert de kwaliteit van het licht in huis.

De ontwerpen van de Northern Lampen

Bij Northern krijgen veel jonge ontwerpers de kans om hun kwaliteiten te tonen. Hierdoor reikt hun creatieve bereik verder dan het Noorse erfgoed en ontstaan er nieuwe verrassende producten. Naast de designklassiekers ontworpen door Birgen Dahl staan nu de nieuwe lampen van Northern die onderscheidend zijn en voldoen aan de moderne behoefte van relaxte luxe en creëren een nieuwe Scandinavische stijl.

Duurzaamheid van een Northern design Lamp

De ontwerpers van Northern hebben er rekening mee gehouden dat de Northern Design Lampen geschikt zijn voor LED lichtbronnen. Hierdoor is een flinke vermindering van het elektriciteitsgebruik mogelijk en dit is weer goed voor het milieu. De juiste LED lichtbronnen worden zonder extra kosten meegeleverd met uw Northern Design Lamp. Dus als u op zoek bent naar een Lamp van Northern dan bent u hier bij Smukdesign aan het juiste adres, wij zijn officieel dealer en kunnen uw lamp snel leveren. De levertijd is twee tot zeven werkdagen.

Bekijk hier de volledige collectie van Northern.