Hollands licht verlichting

De lampen die aanwezig zijn in een woning, hebben een belangrijke functie. Natuurlijk om de juiste verlichting in een bepaalde ruimte te geven, maar ook het design speelt een belangrijke rol. Of het nu om een staande lamp gaat, een hanglamp of een wandlamp, het is belangrijk dat een lamp bij het interieur past. Dikwijls vormen lampen een van de designobjecten in een woning. Dit is zeker ook van toepassing voor Holland Licht verlichting. Deze lampen met veelal een minimalistisch uiterlijk zijn stijlvol en tijdloos en passen zo in diverse interieurstijlen.

Kies met verlichting van Hollands Licht voor verlichting van eigen bodem

De lampen van Hollands licht zijn van Nederlandse bodem. Holland Licht is inmiddels een bekend designlabel in Nederland. Het label heeft zich toegelegd op moderne verlichting, waarbij geprofiteerd wordt van mooi licht en tevens van het moderne en stijlvolle design van de lampen. Enkele lampen van Hollands Licht hebben tegenwoordig al een grote bekendheid bij het publiek. De verlichting van Hollands Licht wordt ontworpen door gerenommeerde en bekende ontwerpers, maar ze geven ook beginnende ontwerpers een kans om prachtige lampen te ontwerpen. Dit leidt dikwijls tot verrassende ontwerpen. Met verlichting van Hollands Licht heeft u altijd bijzondere lampen in huis.

Hollands Licht design verlichting bij Smukdesign kopen

Het grote voordeel van Hollands Licht design verlichting, is dat ze design dichterbij de mensen brengt. De lampen van Hollands Licht zijn stuk voor stuk stijlvol vormgegeven tegen een goede prijs en met een hoogwaardige kwaliteit. Uit de collectie van Hollands Licht heeft u de keuze uit staande lampen, hanglampen en wandlampen. De staande lamp ‘Lotek’ is inmiddels één van de bekendste lampen uit de collectie. De lamp staat bekend om het minimalistische uiterlijk. De lamp bestaat uit een dun frame, met een een doek die de lichtbron bedekt. Simpeler kan het niet, maar juist deze eenvoud zorgt een modern design. Kijk in de webwinkel van Smukdesign welke Hollands Licht design verlichting het beste in uw interieur staat.

Bekijk hier de volledige collectie van Hollands Licht.