Goods lamp

Welk soort lamp u ook zoekt, het design van een lamp speelt een steeds grotere rol. Een lamp moet goed bij uw interieur passen en zo nodig is het belangrijk dat de lamp een bijzonder design heeft. Vooral een lamp die op een centrale plek staat of hangt, vormt vaak een blikvanger in uw kamer. De aandacht wordt dan naar de lamp getrokken en een fraai design is dan noodzakelijk. Kiest u voor een Goods lamp, dan weet u zeker dat u een designlamp heeft die u vol trots in de kamer kunt plaatsen. Goods is een Nederlands designlabel, dus u kiest met een Goods lamp voor echt Hollands design.

De diverse Goods lampen

Goods is de ontwerper van enkele bekende en exclusieve lampen. Een zeer bijzondere vloerlamp die u ook als tafellamp kunt gebruiken is de Bronco lamp. De lamp straalt eenvoud uit, maar is door het bijzondere design zeer exclusief. De voet van de lamp bestaat uit een frame van wit rvs in de vorm van een lichaam van een zittende hond. De lampenkap vormt de kop van de hond. U weet zeker dat u de Bronco lamp nergens anders zult aantreffen. De Bubblicious hanglamp van Goods is ook een opvallende verschijning. Het ontwerp van deze glazen lamp in bolvorm, is geïnspireerd op de bellen die bubblegum geblazen kunnen worden. Deze bijzondere lamp is te verkrijgen in diverse bubblegum kleuren.

Een Goods lamp kopen bij Smukdesign

Smukdesign is dan wel gespecialiseerd in Scandinavisch design, ook Hollands design past hier goed tussen, zoals de lampen van Goods. U kunt daarom ook bij ons een Goods lamp kopen. Wij hebben enkele bijzondere Goods lampen in onze webshop, zodat bestellen u erg gemakkelijk wordt gemaakt. Daarnaast profiteert u met een Goods lamp van een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Met een Goods lamp heeft u altijd een zeer bijzondere lamp in huis.

Bekijk hier de volledige collectie van Goods.