Exclusieve vloerlamp

Een vloerlamp is een staande lamp die op de vloer wordt gezet. Daarom is een vloerlamp meestal hoog. Vaak maakt een vloerlamp onderdeel uit van de zithoek. Hiermee wordt ook benadrukt wat de functie van een vloerlamp is, namelijk om sfeerverlichting te geven. Het is voor te stellen dat het niet gezellig zitten is met uw visite als u een grote plafondlamp heeft ingeschakeld. Deze lampen geven veel te veel licht. Met een vloerlamp kunt u felle verlichting uitschakelen en heeft u met een vloerlamp toch voldoende verlichting. Vanwege de belangrijke functie van een vloerlamp, heeft u een exclusieve vloerlamp nodig die betreffende het design een aanvulling is voor uw ruimte.

Exclusieve vloerlampen zijn te vinden in de webwinkel van Smukdesign

Ook wanneer u nog een open plek heeft in uw zithoek of op een andere plek in uw woonkamer, dan is deze ruimte goed op te vullen met een exclusieve vloerlamp. Wanneer u op zoekt bent naar een dergelijke vloerlamp, neemt u dan eens een kijken in de webwinkel van Smukdesign. U vindt bij ons een breed aanbod exclusieve vloerlampen in diverse designs. Wij zijn goed thuis in Scandinavisch design en hebben vrijwel alle grote Scandinavische designlabels in ons assortiment. Met een vloerlamp in een exclusief Scandinavisch design heeft u een vloerlamp waarin design en functionaliteit optimaal met elkaar verbonden zijn.

Het gemak van een vloerlamp exclusief

Met een vloerlamp exclusief geniet u niet alleen van goede sfeerverlichting en een prachtig design, een vloerlamp geeft ook gemak. Een vloerlamp hoeft namelijk niet gemonteerd te worden en is dus altijd verplaatsbaar. De enige voorwaarde is dat er een stroompunt in de buurt is. U kunt uw vloerlamp exclusief daarom overal plaatsen waar u maar wilt. Heeft u op een ander plek licht nodig? Dan verplaatst u de vloerlamp eenvoudig. Naast sfeerverlichting zijn er ook vloerlampen met een hieraan een aparte leeslamp. Dit biedt u nog meer gemak en heeft u geen andere verlichting meer nodig bij het lezen van een boek of tijdschrift.

Bekijk hier de volledige collectie van exclusieve vloerlampen.