Exclusieve tafellamp

Een tafellamp wordt nogal eens verward met een bureaulamp. Hoewel beide lampen op elkaar kunnen lijken, zijn er wel degelijk verschillen in de functie. Een bureaulamp wordt geplaatst om een specifieke plek te verlichten. Meestal zit er een beweegbare en felle lichtbron op die in diverse richtingen geplaatst kan worden. De functie van een tafellamp is om extra sfeer te scheppen. Het is meestal een extra lamp naast de centrale lichtbron. In de meeste gevallen is de tafellamp voorzien van een kap waardoor er genoten kan worden van sfeerverlichting. Omdat een tafellamp op een tafel of kast wordt geplaatst, is een exclusieve tafellamp geen onnodige luxe.

Grote keuze uit exclusieve tafellampen bij Smukdesign

Heeft u in uw woonkamer, slaapkamer of welke ruimte ook algemene verlichting die bepaalde plekken niet voldoende kan verlichten? Of verlicht uw centrale lichtbron juist teveel en heeft u behoefte aan wat meer sfeerverlichting? Een tafellamp kan uitkomst bieden. Omdat een tafellamp niet altijd gebruikt hoeft te worden en meestal op een centrale plaats wordt gezet, is het design erg belangrijk. Bij Smukdesign heeft u een grote keuze uit diverse exclusieve tafellampen. U kunt het zo exclusief krijgen als u zelf wilt. Van sobere ontwerpen tot zeer gewaagd en in een prachtig Scandinavisch design. Neem u een kijkje in onze webwinkel om ons aanbod exclusieve tafellampen te bekijken.

Een tafellamp exclusief in combinatie met andere lampen

Met een tafellamp exclusief kunt u een statement maken in uw interieur. De lamp kan op zichzelf al een designobject zijn. Bij Smukdesign vindt u ook exclusieve tafellampen die goed met andere soorten lampen gecombineerd kunnen worden. Bijvoorbeeld omdat de tafellamp hetzelfde design heeft als een hanglamp, staande lamp of wandlamp. Zo kunt u uw centrale lichtbron in dezelfde stijl laten uitvoeren als uw tafellamp, zodat alle lampen in de ruimte één geheel vormen.

Bekijk hier de volledige collectie van Exclusieve tafellampen.