Cph lamp

CPH Lighting is een Deense verlichting fabrikant gevestigd in Hjerting, een klein kustplaatsje aan de westkust van Denemarken. De collectie CPH lampen bestaat uit klassieke en moderne lampen ontworpen door Guglielmo Berchicci, Morten Flensted en Tom Stepp. De producten zijn ontworpen met de grootste aandacht voor functionaliteit, hoge kwaliteit en laag energieverbruik. De collectie wordt vervaardigd in Denemarken.

Lampen van CPH Lighting

De meest bekende en in het oog springende lamp van CPH is de Eggy Pop ontworpen door Guglielmo Berchicci. De Eggy Pop is het biologische en uitnodigende ontwerp wat is gebaseerd op de eenvoudige en universele vorm van het ei. Hij is beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen. In deze serie is er een uitvoering die geschikt is voor buitengebruik, een uitvoering voor binnen en tevens is er een uitvoering als hanglamp. Daarnaast is er de Oblique lampen serie ontworpen door Tom Stepp, een tijdloze en elegante tafellamp, vloerlamp en wandlamp voorzien van bijzondere details en zeer functioneel.

Duurzaamheid van een CPH Design lamp

Bij het ontwerpen is er rekening mee gehouden dat de CPH Design lampen geschikt zijn voor LED lichtbronnen. Hierdoor kan een flinke vermindering van het elektriciteitsgebruik mogelijk worden en dit is weer goed voor het milieu. De juiste LED lichtbronnen worden zonder extra kosten meegeleverd met uw CPH Design lamp. Dus als u op zoek bent naar een lamp van CPH Lighting dan bent u hier bij Smukdesign aan het juiste adres, wij zijn officieel dealer en kunnen de gehele collectie snel leveren. De levertijd is twee tot zeven werkdagen, afhankelijk van de keuze van het model CPH lamp.

Bekijk hier de volledige collectie van CPH Lighting.