Astep lamp

Retro en vintage in het interieur zijn momenteel helemaal de trend. Veel meubelfabrikanten grijpen terug op klassieke designs die blijkbaar toch tijdloos zijn gebleken. Soms wordt het ontwerp aangepast aan de eisen van de moderne tijd, zodat u een prachtig retro meubel heeft. Dit is ook het geval met een Astep lamp. Astep is een Deens designlabel, maar is opgericht door de Italiaanse familie Sarfatti. Deens en Italiaans blijkt een goede combinatie. Astep gebruikt voor het ontwerpen van haar lampen klassieke designs en stopt de ontwerpen in een nieuw jasje. Met een Astep lamp heeft u altijd een verrassend, maar toch herkenbare lamp.

Welke lamp van Astep past het beste in uw interieur?

Uit de collectie van Astep heeft u keuze uit diverse soorten hippe lampen, al dan niet in een retrostijl. De Cinquanta vloerlamp is hier een goed voorbeeld van. Opvallend is het slanke zwarte aluminium frame die diagonaal door uw kamer loopt en hieronder de poten in de kleuren rood en blauw. Om de lamp nog opvallender te maken, is de kap voorzien in kanariegeel. U zult het misschien al raden, deze lamp is gebaseerd op het werk van Mondriaan. De lamp zal heel nostalgisch aanvoelen doordat de aan/uit knop op de kap is gemonteerd. Dit is nog maar één voorbeeld uit de bijzondere collectie lampen van Astep.

Uw Astep lamp kopen bij Smukdesign

Een gerenommeerd Deens merk als Astep mag niet ontbreken in de collectie van Smukdesign. Mede door de lampen van Astep danken wij onze naam, want smuk is Deens voor schitterend. Wilt u ook een Astep lamp kopen? Dan is een kijkje in onze webwinkel aan te raden. U zult verrast zijn door de vele designlampen van Astep. De lampen zijn herkenbaar omdat er veel klassieke designs zijn gebruikt, maar toch hip uitgevoerd en met een gewaagd vooruitstrevend design.

Bekijk hier de volledige collectie van Astep.